Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Bozhko, Natalia Vladimirovna | |
dc.contributor.author | Pasichnyi, Vasil Mikolaovich | |
dc.contributor.author | Tischenko, Vasyl Ivanovich | |
dc.contributor.author | Marynin, Andriy Ivanovich | |
dc.contributor.author | Strashynskyi, Igor Miroslavovich | |
dc.contributor.author | Kyselov, Oleksandr Borisovich | |
dc.contributor.author | Божко, Наталія Володимирівна | |
dc.contributor.author | Пасічний, Василь Миколайович | |
dc.contributor.author | Тищенко, Василь Іванович | |
dc.contributor.author | Марінін, Андрій Іванович | |
dc.contributor.author | Страшинський, Ігор Мирославович | |
dc.contributor.author | Кисельов, Олександр Борисович | |
dc.contributor.author | Божко, Наталья Владимировна | |
dc.contributor.author | Пасичный, Василий Николаевич | |
dc.contributor.author | Тищенко, Василий Иванович | |
dc.contributor.author | Маринин, Андрей Иванович | |
dc.contributor.author | Страшинский, Игорь Мирославович | |
dc.contributor.author | Киселев Александр Борисович | |
dc.date.accessioned | 2021-02-25T14:00:52Z | |
dc.date.available | 2021-02-25T14:00:52Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi, A. Marynin [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2020. – 3/11 (105). – Р. 38-45. – Режим доступу : https://doi.org/10.15587/1729-4061.2020.205201 . – Заголовок з екрану. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8480 | |
dc.description | Приведены исследования жирнокислотного состава мясосодержащей полукопченой колбасы с мясом утки Пекинской, определена биологическая эффективность жира продукта. | uk_UA |
dc.description.abstract | This paper reports a study of the fatty acid composition of a meat-containing semi-smoked sausage with Peking duck meat that established the biological effectiveness of the product's fat. Проведено дослідження жирнокислотного складу м’ясомісткої напівкопченої ковбаси з м’ясом качки Пекінської та визначено біологічну ефективність жиру продукту. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.subject | meat-containing semi-smoked sausage | uk_UA |
dc.subject | duck meat | uk_UA |
dc.subject | unsaturated fatty acids | uk_UA |
dc.subject | м’ясо-містка напівкопчена ковбаса | uk_UA |
dc.subject | м'ясо качки | uk_UA |
dc.subject | ненасичені жирні кислоти | uk_UA |
dc.subject | м'ясо-содержащая полукопченая колбаса | uk_UA |
dc.subject | мясо утки | uk_UA |
dc.subject | ненасыщенные жирные кислоты | uk_UA |
dc.title | The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition | uk_UA |
dc.title.alternative | Ефективність стабілізації окислювального псування м’ясомістких продуктів зі збалансованим жирнокислотним складом | uk_UA |
dc.title.alternative | Эффективность стабилизации окислительной порчи мясо-содержащих продуктов со сбалансированным жирно кислотным составом | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |