00 DSpace/Manakin Repository

The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Bozhko, Natalia Vladimirovna
dc.contributor.author Pasichnyi, Vasil Mikolaovich
dc.contributor.author Tischenko, Vasyl Ivanovich
dc.contributor.author Marynin, Andriy Ivanovich
dc.contributor.author Strashynskyi, Igor Miroslavovich
dc.contributor.author Kyselov, Oleksandr Borisovich
dc.contributor.author Божко, Наталія Володимирівна
dc.contributor.author Пасічний, Василь Миколайович
dc.contributor.author Тищенко, Василь Іванович
dc.contributor.author Марінін, Андрій Іванович
dc.contributor.author Страшинський, Ігор Мирославович
dc.contributor.author Кисельов, Олександр Борисович
dc.contributor.author Божко, Наталья Владимировна
dc.contributor.author Пасичный, Василий Николаевич
dc.contributor.author Тищенко, Василий Иванович
dc.contributor.author Маринин, Андрей Иванович
dc.contributor.author Страшинский, Игорь Мирославович
dc.contributor.author Киселев Александр Борисович
dc.date.accessioned 2021-02-25T14:00:52Z
dc.date.available 2021-02-25T14:00:52Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.citation The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi, A. Marynin [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2020. – 3/11 (105). – Р. 38-45. – Режим доступу : https://doi.org/10.15587/1729-4061.2020.205201 . – Заголовок з екрану. uk_UA
dc.identifier.uri http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8480
dc.description Приведены исследования жирнокислотного состава мясосодержащей полукопченой колбасы с мясом утки Пекинской, определена биологическая эффективность жира продукта. uk_UA
dc.description.abstract This paper reports a study of the fatty acid composition of a meat-containing semi-smoked sausage with Peking duck meat that established the biological effectiveness of the product's fat. Проведено дослідження жирнокислотного складу м’ясомісткої напівкопченої ковбаси з м’ясом качки Пекінської та визначено біологічну ефективність жиру продукту. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.subject meat-containing semi-smoked sausage uk_UA
dc.subject duck meat uk_UA
dc.subject unsaturated fatty acids uk_UA
dc.subject м’ясо-містка напівкопчена ковбаса uk_UA
dc.subject м'ясо качки uk_UA
dc.subject ненасичені жирні кислоти uk_UA
dc.subject м'ясо-содержащая полукопченая колбаса uk_UA
dc.subject мясо утки uk_UA
dc.subject ненасыщенные жирные кислоты uk_UA
dc.title The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition uk_UA
dc.title.alternative Ефективність стабілізації окислювального псування м’ясомістких продуктів зі збалансованим жирнокислотним складом uk_UA
dc.title.alternative Эффективность стабилизации окислительной порчи мясо-содержащих продуктов со сбалансированным жирно кислотным составом uk_UA
dc.type Other uk_UA


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу