dc.contributor.author |
Bozhko, Natalia Vladimirovna |
|
dc.contributor.author |
Pasichnyi, Vasil Mikolaovich |
|
dc.contributor.author |
Tischenko, Vasyl Ivanovich |
|
dc.contributor.author |
Marynin, Andriy Ivanovich |
|
dc.contributor.author |
Strashynskyi, Igor Miroslavovich |
|
dc.contributor.author |
Kyselov, Oleksandr Borisovich |
|
dc.contributor.author |
Божко, Наталія Володимирівна |
|
dc.contributor.author |
Пасічний, Василь Миколайович |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василь Іванович |
|
dc.contributor.author |
Марінін, Андрій Іванович |
|
dc.contributor.author |
Страшинський, Ігор Мирославович |
|
dc.contributor.author |
Кисельов, Олександр Борисович |
|
dc.contributor.author |
Божко, Наталья Владимировна |
|
dc.contributor.author |
Пасичный, Василий Николаевич |
|
dc.contributor.author |
Тищенко, Василий Иванович |
|
dc.contributor.author |
Маринин, Андрей Иванович |
|
dc.contributor.author |
Страшинский, Игорь Мирославович |
|
dc.contributor.author |
Киселев Александр Борисович |
|
dc.date.accessioned |
2021-02-25T14:00:52Z |
|
dc.date.available |
2021-02-25T14:00:52Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition [Electronic resource] / N. Bozhko, V. Pasichnyi, A. Marynin [and athers] // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2020. – 3/11 (105). – Р. 38-45. – Режим доступу : https://doi.org/10.15587/1729-4061.2020.205201 . – Заголовок з екрану. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8480 |
|
dc.description |
Приведены исследования жирнокислотного состава мясосодержащей полукопченой колбасы с мясом утки Пекинской, определена биологическая эффективность жира продукта. |
uk_UA |
dc.description.abstract |
This paper reports a study of the fatty acid composition of a meat-containing semi-smoked sausage with Peking duck meat that established the biological effectiveness of the product's fat.
Проведено дослідження жирнокислотного складу м’ясомісткої напівкопченої ковбаси з м’ясом качки Пекінської та визначено біологічну ефективність жиру продукту. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.subject |
meat-containing semi-smoked sausage |
uk_UA |
dc.subject |
duck meat |
uk_UA |
dc.subject |
unsaturated fatty acids |
uk_UA |
dc.subject |
м’ясо-містка напівкопчена ковбаса |
uk_UA |
dc.subject |
м'ясо качки |
uk_UA |
dc.subject |
ненасичені жирні кислоти |
uk_UA |
dc.subject |
м'ясо-содержащая полукопченая колбаса |
uk_UA |
dc.subject |
мясо утки |
uk_UA |
dc.subject |
ненасыщенные жирные кислоты |
uk_UA |
dc.title |
The efficiency of stabilizing the oxidative spoilage of meat-containing products with a balanced fat-acid composition |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Ефективність стабілізації окислювального псування м’ясомістких продуктів зі збалансованим жирнокислотним складом |
uk_UA |
dc.title.alternative |
Эффективность стабилизации окислительной порчи мясо-содержащих продуктов со сбалансированным жирно кислотным составом |
uk_UA |
dc.type |
Other |
uk_UA |