Короткий опис(реферат):
Метою досліджень було вивчення технології виробництва харчових яєць, порівняння фактичних продуктивних якостей курей кросу Браун-Нік з нормативними, вивчення впливу деяких паратипових факторів (годівля) на їх несучість та проведення аналізу однорідності утримуваного поголів’я.
Висновки зроблено конкретні і дані рекомендації, впровадження яких на підприємстві дасть змогу ввести додаткові робочі місця на підприємстві та підвищити прибутковість галузі. Целью исследований было изучение технологии производства пищевых яиц, сравнение фактических продуктивных качеств кур кросса Браун-Ник с нормативными, изучение влияния некоторых паратипичных факторов (кормление) на их яйценоскость и анализ однородности удерживаемого поголовья.
Выводы сделаны конкретные и данные рекомендации, внедрение которых на предприятии позволит ввести дополнительные рабочие места на предприятии и повысить прибыльность отрасли.
Суть розробки, основні результати:
The aim of the research was to study the technology of egg production, to compare the actual productive qualities of Brown-Nick cross chickens with the normative ones, to study the influence of some paratypic factors (feeding) on their laying and to analyze the homogeneity of kept livestock.
Conclusions are made and specific recommendations are given, the implementation of which at the enterprise will allow to introduce additional jobs at the enterprise and increase the profitability of the industry.