Перегляд зібрання за групою - Теми агар

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 9 із 9
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Вивчення міцності гелевих систем для отримання корпусу батончика шоколадногоБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
2020Вивчення міцності гелів при додаванні гліцеринуБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych
2016Вивчення міцності змішаних гелів на основі агаруОвсяннікова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Овсянникова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Ovsyannikova, L. G.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O.
2024Дериватографічний аналіз компонентів батончика желейного з використанням борошна горіхів кеш’юБоковець, Сергій Петрович; Bokovets, S. P.
2022Дослідження динамічної в‘язкості начинки для виробництва батончиків шоколаднихБоковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych
2015Обоснование выбора студнеобразователя для продукта сырного на основе творогаГурский, Петр Васильевич; Перцевой, Николай Федорович; Шильман, Лев Залманович; Перцевой, Федор Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Микола Федорович; Шильман, Лев Залманович; Перцевой, Федір Всеволодович; Gursky, Peter Vаsilyevich; Pertsevoy, Nikolai Fedorovich; Shilman, Lev Zalmanovich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich
2016Особенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридовПивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M.
2020Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадногоПерцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Перцевой, Федор Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Маренкова, Татьяна Ивановна; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Bokovets, Serhii Petrovich; Marenkova, Tetiana Ivanivna
2023Удосконалення технології батончиків желейних з використанням меду та кунжутного борошнаБоковець, Сергій Петровий; Bokovets, S. P.