Перегляд зібрання за групою - Теми агар
Результати 1 до 9 із 9
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Вивчення міцності гелевих систем для отримання корпусу батончика шоколадного | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych |
2020 | Вивчення міцності гелів при додаванні гліцерину | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych |
2016 | Вивчення міцності змішаних гелів на основі агару | Овсяннікова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бідюк, Д. О.; Овсянникова, Л. Г.; Перцевой, Ф. В.; Бидюк, Д. О.; Ovsyannikova, L. G.; Pertsevoy, F. V.; Bidyuk, D. O. |
2024 | Дериватографічний аналіз компонентів батончика желейного з використанням борошна горіхів кеш’ю | Боковець, Сергій Петрович; Bokovets, S. P. |
2022 | Дослідження динамічної в‘язкості начинки для виробництва батончиків шоколадних | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych |
2015 | Обоснование выбора студнеобразователя для продукта сырного на основе творога | Гурский, Петр Васильевич; Перцевой, Николай Федорович; Шильман, Лев Залманович; Перцевой, Федор Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Перцевой, Микола Федорович; Шильман, Лев Залманович; Перцевой, Федір Всеволодович; Gursky, Peter Vаsilyevich; Pertsevoy, Nikolai Fedorovich; Shilman, Lev Zalmanovich; Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich |
2016 | Особенности разработки технологии низкокалорийных желе на основе полисахаридов | Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Пивоваров, П. П.; Кондратюк, Н. В.; Степанова, Т. М.; Pivovarov, P. P.; Kondratjuk, N. V.; Stepanova, T. M. |
2020 | Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного | Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Перцевой, Федор Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Маренкова, Татьяна Ивановна; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Bokovets, Serhii Petrovich; Marenkova, Tetiana Ivanivna |
2023 | Удосконалення технології батончиків желейних з використанням меду та кунжутного борошна | Боковець, Сергій Петровий; Bokovets, S. P. |