Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/9268
Назва: | Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного |
Інші назви: | Особенности пищевой и биологической ценности нового батончик шоколадный Features of nutritional and biological value of the new chocolate bar |
Автори: | Перцевой, Федір Всеволодович Боковець, Сергій Петрович Маренкова, Тетяна Іванівна Перцевой, Федор Всеволодович Боковец, Сергей Петрович Маренкова, Татьяна Ивановна Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych Bokovets, Serhii Petrovich Marenkova, Tetiana Ivanivna |
Ключові слова: | батончик харчова цінність агар батончик пищевая ценность агар bar nutritional value agar |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Перцевой Ф. В. Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, С. П. Боковець, Т. І. Маренкова // Topical issues of science and practice. Abstracts of VII International Scientific and Practical Conference, (London, November 02-06, 2020). - London, 2020.- Р.731-733 |
Короткий огляд (реферат): | Вперше розроблена технологія та рецептура батончика шоколадного з використанням меду бджолиного та порошку горіха кунжуту. Розроблений батончик по харчовій та біологічній цінності перевершує існуючі. Впервые разработана технология и рецептура батончика шоколадного с использованием меда пчелиного и порошка ореха кунжута. Разработанный батончик по пищевой и биологической ценности превосходит существующие. |
Опис: | For the first time the technology and recipe of a chocolate bar with the use of bee honey and sesame nut powder were developed. The developed bar exceeds the existing ones in terms of nutritional and biological value. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/9268 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Перцевой Ф.В. Особливості харчової та біологічної цінності.pdf | 259,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.