Перегляд зібрання за групою - Теми digestion

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 10 із 10
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Advances in research on mechanism and function of antimicrobial peptidesXueqin, Zhao; Сюєцінь, Чжао
2020Використання комплексного препарату Джи-Пі -70 для покращення рубцевого травленняСкляр, О. І.; Герун, І. В.; Скляр, А. И.; Герун, И. В.; Sklyar, O. I.; Gerun, I. V.
2016Вплив енергетичного забезпечення корів – первісток на продуктивність і відтворювальну здатність тварин та його корекціяКолечко, А. В.; Колечко, А. В.; Kolechko, A. V.
2019Вплив якості кукурудзяного силосу на використання, перетравлення та баланс речовин в організмі овець (перше повідомлення)Камбур, Марія Дмитрівна; Замазій, Андрій Анатолійович; Калашник, Олександр Миколайович; Камбур, Марья Дмитриевна; Замазий, Андрей Анатольевич; Калашник, Александр Николаевич; Kambur, M. D.; Zamazіi, A. A.; Kalashnik, O. M.
2015Динаміка показників гомеостазу жереб’ят та їх корекціяЗубко, Д. О.; Зубко, Д. О.; Zubko, D. O.
2018Допомогти поросятам у травленні-покращити ефективність виробництваШкромада, Оксана; Шкромада, Оксана; Shkromada, Oksana
2016Особливості травлення у жуйних тваринКолечко, А. В.; Колечко, А. В.; Kolechko, A. V.
2015Перспективи застосування пробіотиків у ветеринарній медициніУлько, Л. Г.; Фотіна, Т. І.; Улько, Л. Г.; Фотина, Т. И.; Ulko, L. G.; Fotinа, T. I.
2020Пробіотичні мікроорганізми в рубці телятКассіч, Володимир Юрійович; Нечипоренко, Олександр Леонідович; Кассич, Владимир Юрьевич; Нечипоренко, Александр Леонидович; Kassich, V. Y.; Nechiporenko, O. L.
2019Рубцева ферментація у овець за умов згодовування кукурудзяного силосу різної якості (друге повідомлення)Камбур, Марія Дмитрівна; Замазій, Андрій Анатолійович; Камбур, Мария Дмитриевна; Замазий, Андрей Анатольевич; Kambur, M. D.; Zamazіi, A. A.