Перегляд зібрання за групою - Теми ferment

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 3 із 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2014Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирівМашкін, Микола Іванович; Могутова, Валентина Федорівна; Воліна, Оксана Олексіївна; Машкин, Николай Иванович; Могутова, Валентина Федоровна; Волина, Оксана Алексеевна; Маshkin, Mykola; Mogutova, Valentyna; Vоlynа, Oksana
2013Разработка технологии кисломолочного напитка “Даринка”Машкин, Николай Иванович; Могутова, Валентина Федоровна; Николаева, Юлия Григорьевна; Машкін, Микола Іванович; Могутова, Валентина Федорівна; Ніколаєва, Юлія Григорівна; Маshkin, Mykola; Mogutova, Valentyna; Mykolaivа, Julyа
2017Способи подовження термінів зберігання йогуртуКітченко, Людмила Миколаївна; Назаренко, Юлія Валентинівна; Окуневська, Світлана Олександрівна; Цигура, Вікторія Вікторівна; Китченко, Людмила Николаевна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Окуневская, Светлана Александровна; Цигура, Виктория Викторовна; Kitchenko, L. N.; Nazarenko, J. V.; Okunevska, S. O.; Tsyhura, V. V.