Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1680
Назва: Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів
Інші назви: Влияние концентрата сывороточных белков на свойства сгустку при производстве низкокалорийных сыров
Influence of concentrate of serum albumens on property to clot at production of low-caloric cheeses
Автори: Машкін, Микола Іванович
Могутова, Валентина Федорівна
Воліна, Оксана Олексіївна
Машкин, Николай Иванович
Могутова, Валентина Федоровна
Волина, Оксана Алексеевна
Маshkin, Mykola
Mogutova, Valentyna
Vоlynа, Oksana
Ключові слова: молоко
концентрат сироваткових білків
технологія
сквашування
згусток
молоко
концентрат сывороточных белков
технология
сквашивание
сгусток
milk
concentrate of serum albumens
technology
ferment
clot
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка
Бібліографічний опис: Машкін М.І. Вплив концентрату сироваткових білків на властивості згустку при виробництві низькокалорійних сирів [Електронний ресурс]/ М.І. Машкін, В.Ф. Могутова, О.А. Воліна // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенко. Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв. – Харків, 2014. – Випуск 14. – С. 14-24.
Короткий огляд (реферат): В статті досліджено закономірності зміни структурно-механічних, органолептичних властивостей згустку при заміщенні молочного жиру імітатором на основі концентрату сироваткових білків (КСБ) в технології нежирних сирів. В статье исследованы закономерности изменения структурно-механических, органолептических свойств сгустку при замещении молочного жира имитатором на основе концентрата сывороточных белков (КСБ) в технологии нежирных сыров.
Опис: In the article the set conformities to law of change of structural mechanical, properties are investigational to the clot at substituting for suckling fat an imitator on the basis of concentrate of serum albumens in technology of unfat cheeses.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1680
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М.І._Вплив.pdf615,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.