Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1681
Назва: | Разработка технологии кисломолочного напитка “Даринка” |
Інші назви: | Розробка технології кисломолочного напою "Даринка" Development of technology of soul-milk drink "Darynka" |
Автори: | Машкин, Николай Иванович Могутова, Валентина Федоровна Николаева, Юлия Григорьевна Машкін, Микола Іванович Могутова, Валентина Федорівна Ніколаєва, Юлія Григорівна Маshkin, Mykola Mogutova, Valentyna Mykolaivа, Julyа |
Ключові слова: | молоко кисломолочный напиток нормализация заквашивание сгусток разлив молоко кисломолочний напій нормалізація заквашування згусток розлив milk soul-milk drink normalization ferment clot pouring out |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Белорусская государственная сельскохозяйственная академия |
Бібліографічний опис: | Машкин Н.И. Разработка технологии кисломолочного напитка "Даринка" [Электронный ресурс] / Н.И. Машкин, В.Ф. Могутова, Ю.Г. Николаева // Молодежь и инновации – 2013 Материалы Международной научно-практической конференции молодых ученых. В 4-х ч. / Гл.ред. А.П. Курдеко. – Горки: Белорусская государственная сельскохозяйственная академия, 2013. – Ч.3. – С. 55-57. |
Короткий огляд (реферат): | Учитывая современные тенденции производства натуральной экологически безопасной продукции; выпуске продукции, сбалансированной по составу и содержанию отдельных компонентов; производстве кисломолочных продуктов, обладающих пробиотическими и преобиотическими свойствами; выпуске лечебно-профилактических продуктов предложена новая технология кисломолочного напитка. Враховуючи сучасні тенденції виробництва натуральної екологічно безпечної продукції; випуску продукції, збалансованої по складу і вмісту окремих компонентів; виробництві кисломолочних продуктів, що мають пробіотичні і преобиотическими властивостями; випуску лікувально-профілактичних продуктів запропонована нова технологія кисломолочного напою. |
Опис: | Taking into account the modern tendencies of production of natural environmentally sound goods; producing of the products balanced on composition and maintenance of separate components; production of soul-milk foods possessing probiotic and by properties; producing of medical and preventive foods new technology of soul-milk drink is offered. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1681 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Машкін М.І._Разработка.pdf | 190 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.