Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1681
Назва: Разработка технологии кисломолочного напитка “Даринка”
Інші назви: Розробка технології кисломолочного напою "Даринка"
Development of technology of soul-milk drink "Darynka"
Автори: Машкин, Николай Иванович
Могутова, Валентина Федоровна
Николаева, Юлия Григорьевна
Машкін, Микола Іванович
Могутова, Валентина Федорівна
Ніколаєва, Юлія Григорівна
Маshkin, Mykola
Mogutova, Valentyna
Mykolaivа, Julyа
Ключові слова: молоко
кисломолочный напиток
нормализация
заквашивание
сгусток
разлив
молоко
кисломолочний напій
нормалізація
заквашування
згусток
розлив
milk
soul-milk drink
normalization
ferment
clot
pouring out
Дата публікації: 2013
Видавництво: Белорусская государственная сельскохозяйственная академия
Бібліографічний опис: Машкин Н.И. Разработка технологии кисломолочного напитка "Даринка" [Электронный ресурс] / Н.И. Машкин, В.Ф. Могутова, Ю.Г. Николаева // Молодежь и инновации – 2013 Материалы Международной научно-практической конференции молодых ученых. В 4-х ч. / Гл.ред. А.П. Курдеко. – Горки: Белорусская государственная сельскохозяйственная академия, 2013. – Ч.3. – С. 55-57.
Короткий огляд (реферат): Учитывая современные тенденции производства натуральной экологически безопасной продукции; выпуске продукции, сбалансированной по составу и содержанию отдельных компонентов; производстве кисломолочных продуктов, обладающих пробиотическими и преобиотическими свойствами; выпуске лечебно-профилактических продуктов предложена новая технология кисломолочного напитка. Враховуючи сучасні тенденції виробництва натуральної екологічно безпечної продукції; випуску продукції, збалансованої по складу і вмісту окремих компонентів; виробництві кисломолочних продуктів, що мають пробіотичні і преобиотическими властивостями; випуску лікувально-профілактичних продуктів запропонована нова технологія кисломолочного напою.
Опис: Taking into account the modern tendencies of production of natural environmentally sound goods; producing of the products balanced on composition and maintenance of separate components; production of soul-milk foods possessing probiotic and by properties; producing of medical and preventive foods new technology of soul-milk drink is offered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1681
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Машкін М.І._Разработка.pdf190 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.