Перегляд зібрання за групою - Теми sesame flour

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Development of technology of fermented milk drinks enriched with dietary fibersQin, Xuanxuan; Цзінь, Сюаньсюань
2019Використання кунжутного борошна в м’ясній промисловостіЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia
2019Дослідження термінів зберігання вареної ковбаси з кунжутним борошномЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia
2019Обгрунтування доцільності використання кунжутного борошна у виробництві кефірівСамілик, Марина Михайлівна; Самилык, Марина Михайловна; Samilyk, Maryna
2019Перспективи виробництва кисломолочного напою, збагаченого борошном кунжутуСамілик, М. М.; Сюаньсюань, Цзін; Івченко, С. С.; Самилык, М. М.; Сюаньсюань, Цзин; Ивченко, С. С.; Samilyk, M. М.; Xuanxuan, Jing; Ivchenko, S. S.
2019Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошномЦигура, Вікторія Вікторівна; Шубіна, Євгенія Андріївна; Цигура, Виктория Викторовна; Шубина, Евгения Андреевна; Tsyhura, Viktоriia; Shubina, Yevheniia
2020Розробка рецептури січених напівфабрикатів функціонального призначенняСоколенко, Вікторія Вікторівна; Богатирьов, Ілля Ігорович; Соколенко, Виктория Викторовна; Богатырев, Илья Игоревич; Sokolenko, Viktоriia; Bogatyrev, Ilya