Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7284
Назва: Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном
Інші назви: Разработка рецептуры вареных колбас с кунжутной мукой
Development of boiled sausages with sesame flour
Автори: Цигура, Вікторія Вікторівна
Шубіна, Євгенія Андріївна
Цигура, Виктория Викторовна
Шубина, Евгения Андреевна
Tsyhura, Viktоriia
Shubina, Yevheniia
Ключові слова: кунжутне борошно
ковбасні вироби
кунжутная мука
колбасные изделия
sesame flour
sausage
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Цигура В. В. Розробка рецептури варених ковбас з кунжутним борошном [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Є. А. Шубіна // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі : проблеми, перспективи, ефективність : міжнародна науково-практична конференція,( м. Харків, 15 травня 2019 р.) / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Харків : ХДУХТ, 2019. – Тези у 2-х ч. - Ч. 1. - С.130-132
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню використання кунжутного борошна в технології варених ковбас. Работа посвящена исследованию использования кунжутной муки в технологии вареных колбас.
Опис: The work is devoted to the study of the use of sesame flour in the technology of cooked sausages.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7284
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В. В. Розробка рецептури.pdf189,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.