Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7283
Назва: | Використання кунжутного борошна в м’ясній промисловості |
Інші назви: | Использование кунжутной муки в мясной промышленности Use of sesame flour in the meat industry |
Автори: | Цигура, Вікторія Вікторівна Шубіна, Євгенія Андріївна Цигура, Виктория Викторовна Шубина, Евгения Андреевна Tsyhura, Viktоriia Shubina, Yevheniia |
Ключові слова: | кунжутне борошно м’ясні продукти ковбасні вироби кунжутная мука мясные продукти колбасные изделия sesame flour meat products sausage |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Lulu Press |
Бібліографічний опис: | Цигура В. В. Використання кунжутного борошна в м’ясній промисловості [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Є. А. Шубіна // Proceedings of XXXХXI International scientific conference ―Trends of the newest, ( Morrisville, 2019). - Morrisville : Lulu Press, 2019. - P. 22-26. |
Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена дослідженню використання кунжутного борошна в м’ясній промисловості. Работа посвящена исследованию использования кунжутной муки в мясной промышленности. |
Опис: | This article is devoted to the study of the use of sesame flour in the meat industry. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7283 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цигура В. Використання кунжутного борошна.pdf | 294,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.