Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7283
Назва: Використання кунжутного борошна в м’ясній промисловості
Інші назви: Использование кунжутной муки в мясной промышленности
Use of sesame flour in the meat industry
Автори: Цигура, Вікторія Вікторівна
Шубіна, Євгенія Андріївна
Цигура, Виктория Викторовна
Шубина, Евгения Андреевна
Tsyhura, Viktоriia
Shubina, Yevheniia
Ключові слова: кунжутне борошно
м’ясні продукти
ковбасні вироби
кунжутная мука
мясные продукти
колбасные изделия
sesame flour
meat products
sausage
Дата публікації: 2019
Видавництво: Lulu Press
Бібліографічний опис: Цигура В. В. Використання кунжутного борошна в м’ясній промисловості [Електронний ресурс] / В. В. Цигура, Є. А. Шубіна // Proceedings of XXXХXI International scientific conference ―Trends of the newest, ( Morrisville, 2019). - Morrisville : Lulu Press, 2019. - P. 22-26.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена дослідженню використання кунжутного борошна в м’ясній промисловості. Работа посвящена исследованию использования кунжутной муки в мясной промышленности.
Опис: This article is devoted to the study of the use of sesame flour in the meat industry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/7283
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цигура В. Використання кунжутного борошна.pdf294,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.