Перегляд зібрання за групою - Теми transglutaminase

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 8 із 8
Дата випускуНазваАвтор(и)
2012Production challenges of enriched flour productsShanina, O.; Dugina, K.; Zverev, V.; Gavrish, T.; Domahina, M.; Lobacheva, N.
2013Rheology, baking and organoleptic characteristics of breads from different gluten-free flours with transglutaminase and protein supplementsLobachova, Nadiia L.; Shanina, Olga M.; Dugina, Kateryna V.; Gavrish, Tetyana V.
2013Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тістаЛобачова, Надія Леонідівна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Шанина, Ольга Николаевна; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna; Shanina, Olga Nikolaevna
2017Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового борошняного тістаЛобачова, Надія Леонідівна; Мельник, Оксана Юріївна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Мельник, Оксана Юрьевна; Lobachova, Nadiiya Leonidivna; Melnik, Oksana Yuryivna
2015Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробівЛобачова, Н. Л.; Матяш, Я. А.; Мудрова, Н.; Лобачёва, Н. Л.; Матяш, Я. А.; Мудрова, Н.; Lobacheva, N. L.; Matyash, Y. A.; Mudrova, N.
2015Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробівЛобачова, Надія Леонідівна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna
2018Удосконалення технології збивного випеченого напівфабрикату для тістечокЛисенко, М. В.; Лысенко, М. В.; Lysenko, M.
2018Удосконалення технології суфле шоколадногоКондратюк, Сергій Вячеславович; Кондратюк, Сергей Вячеславович; Kondratiuk, Serhii Vyacheslavovich