Перегляд зібрання за групою - Теми transglutaminase
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2012 | Production challenges of enriched flour products | Shanina, O.; Dugina, K.; Zverev, V.; Gavrish, T.; Domahina, M.; Lobacheva, N. |
2013 | Rheology, baking and organoleptic characteristics of breads from different gluten-free flours with transglutaminase and protein supplements | Lobachova, Nadiia L.; Shanina, Olga M.; Dugina, Kateryna V.; Gavrish, Tetyana V. |
2013 | Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста | Лобачова, Надія Леонідівна; Шаніна, Ольга Миколаївна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Шанина, Ольга Николаевна; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna; Shanina, Olga Nikolaevna |
2017 | Дослідження стану білково-протеїназного комплексу безглютенового борошняного тіста | Лобачова, Надія Леонідівна; Мельник, Оксана Юріївна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Мельник, Оксана Юрьевна; Lobachova, Nadiiya Leonidivna; Melnik, Oksana Yuryivna |
2015 | Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів | Лобачова, Н. Л.; Матяш, Я. А.; Мудрова, Н.; Лобачёва, Н. Л.; Матяш, Я. А.; Мудрова, Н.; Lobacheva, N. L.; Matyash, Y. A.; Mudrova, N. |
2015 | Удосконалення технології безглютенових хлібобулочних виробів | Лобачова, Надія Леонідівна; Лобачёва, Надежда Леонидовна; Lobacheva, Nadeshda Leonidovna |
2018 | Удосконалення технології збивного випеченого напівфабрикату для тістечок | Лисенко, М. В.; Лысенко, М. В.; Lysenko, M. |
2018 | Удосконалення технології суфле шоколадного | Кондратюк, Сергій Вячеславович; Кондратюк, Сергей Вячеславович; Kondratiuk, Serhii Vyacheslavovich |