Перегляд зібрання за групою - Теми whey

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 16 із 16
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Research on flavor precursors of whey in the technology of flavored foamSynenko, Tetiana; Bezusov, Anatoly; Dubova, Halina; Синенко, Тетяна Павлівна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Дубова, Галина Євгенівна; Синенко, Татьяна Павловна; Безусов, Анатолий Тимофеевич; Дубовая, Галина Евгеньевна
2015Використання молочної сироватки при створенні нових продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2022Дослідження впливу типу цукру на реакцію Майяра в модельних системах із гідролізатом сироваткових білківСиненко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Соколенко, Вікторія Вікторівна; Губа, Світлана Олександрівна; Синенко, Татьяна Павловна; Фролова, Наталья Эпинетьевна; Соколенко, Виктория Викторовна; Губа, Светлана Александровна; Sinenko, Tatiana; Frolova, Natalia; Sokolenko, Viktоriia; Huba, Svetlana
2016Напій на основі молочної сироваткиБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.
2016Особливості використання молочної сироватки та ретентату, отримання високоякісних напоїв оздоровчого харчуванняНазаренко, Юлія Валентинівна; Ященко, Світлана Юріївна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Ященко, Светлана Юрьевна; Nazarenko, Julia Valentinovna; Yaschenko, Svetlana Yuryevna
2015Підходи до створення функціональних молочних продуктівБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В .; Bolhova, N. V.
2022Розробка натуральної смакоароматичної добавки «Meat flavor»Синенко, Тетяна Павлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Synenko, T. P.; Bolhova, N. V.
2023Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністюНазаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P.
2022Спосіб гідролізу сироваткових білків молокаСиненко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia
2022Спосіб гідролізу сироваткових білків молокаСиненко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia
2020Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироваткиСіряченко, Я. А.; Сиряченко, Я. А.; Siryachenko, Ya. A.
2024Удосконалення технології напоїв для дітей на основі вторинної сировиниТабак, Олександр; Tabak, Oleksandr
2024Удосконалення технології сирів на основі вторинної сировиниБарабанова, Любов; Barabanova, L.
2016Функціональні продукти харчуванняБолгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.; Уханова, І. М.; Уханова, И. Н.; Ukhanova, I. M.
2019Характеристика ароматичних дескрипторів продуктів ректифікації молочної сироваткиСиненко, Тетяна Павлівна; Дубова, Галина Євгенівна; Синенко, Татьяна Павловна; Дубова, Галина Евгеньевна; Synenko, Tetiana; Dubova, Halina
2019Хроматографічне визначення амінокислотного складу молочної сироваткиСиненко, Тетяна Павлівна; Скріпкіна, Юлія Олександрівна; Синенко, Татьяна Павловна; Скрипкина, Юлия Александровна; Synenko, Tetiana; Skripkina, Julia