Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Research on flavor precursors of whey in the technology of flavored foam | Synenko, Tetiana; Bezusov, Anatoly; Dubova, Halina; Синенко, Тетяна Павлівна; Безусов, Анатолій Тимофійович; Дубова, Галина Євгенівна; Синенко, Татьяна Павловна; Безусов, Анатолий Тимофеевич; Дубовая, Галина Евгеньевна |
2015 | Використання молочної сироватки при створенні нових продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2022 | Дослідження впливу типу цукру на реакцію Майяра в модельних системах із гідролізатом сироваткових білків | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Соколенко, Вікторія Вікторівна; Губа, Світлана Олександрівна; Синенко, Татьяна Павловна; Фролова, Наталья Эпинетьевна; Соколенко, Виктория Викторовна; Губа, Светлана Александровна; Sinenko, Tatiana; Frolova, Natalia; Sokolenko, Viktоriia; Huba, Svetlana |
2016 | Напій на основі молочної сироватки | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V. |
2016 | Особливості використання молочної сироватки та ретентату, отримання високоякісних напоїв оздоровчого харчування | Назаренко, Юлія Валентинівна; Ященко, Світлана Юріївна; Назаренко, Юлия Валентиновна; Ященко, Светлана Юрьевна; Nazarenko, Julia Valentinovna; Yaschenko, Svetlana Yuryevna |
2015 | Підходи до створення функціональних молочних продуктів | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В .; Bolhova, N. V. |
2022 | Розробка натуральної смакоароматичної добавки «Meat flavor» | Синенко, Тетяна Павлівна; Болгова, Наталія Вікторівна; Synenko, T. P.; Bolhova, N. V. |
2023 | Розробка рецептурних композицій сирних паст з підвищеною біологічною цінністю | Назаренко, Ю. В.; Пуригін, І. О.; Болгова, Н. В.; Синенко, Т. П.; Nazarenko, Y. V.; Puryhin, I. O.; Bolhova, N. V.; Synenko, T. P. |
2022 | Спосіб гідролізу сироваткових білків молока | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia |
2022 | Спосіб гідролізу сироваткових білків молока | Синенко, Тетяна Павлівна; Фролова, Наталія Епінетівна; Synenko, Tetiana; Frolova, Nataliia |
2020 | Удосконалення технології виробництва желейного десерту на основі молочної сироватки | Сіряченко, Я. А.; Сиряченко, Я. А.; Siryachenko, Ya. A. |
2024 | Удосконалення технології напоїв для дітей на основі вторинної сировини | Табак, Олександр; Tabak, Oleksandr |
2024 | Удосконалення технології сирів на основі вторинної сировини | Барабанова, Любов; Barabanova, L. |
2016 | Функціональні продукти харчування | Болгова, Н. В.; Болгова, Н. В.; Bolhova, N. V.; Уханова, І. М.; Уханова, И. Н.; Ukhanova, I. M. |
2019 | Характеристика ароматичних дескрипторів продуктів ректифікації молочної сироватки | Синенко, Тетяна Павлівна; Дубова, Галина Євгенівна; Синенко, Татьяна Павловна; Дубова, Галина Евгеньевна; Synenko, Tetiana; Dubova, Halina |
2019 | Хроматографічне визначення амінокислотного складу молочної сироватки | Синенко, Тетяна Павлівна; Скріпкіна, Юлія Олександрівна; Синенко, Татьяна Павловна; Скрипкина, Юлия Александровна; Synenko, Tetiana; Skripkina, Julia |