Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2945
Назва: | Підходи до створення функціональних молочних продуктів |
Інші назви: | Подходы к созданию функциональных молочных продуктов Approaches to the development of functional dairy products |
Автори: | Болгова, Н. В. Болгова, Н. В . Bolhova, N. V. |
Ключові слова: | молочні продукти функціональні напої сироватка функціональні інгредієнти молочные продукты функциональные напитки сыворотка функциональные ингредиенты dairy products functional beverages whey functional ingredients |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Болгова Н. В. Підходи до створення функціональних молочних продуктів [Електронний ресурс] / Н. В. Болгова // Технологии ХХІ века: сб. тезисов по матер. XXI Междунар. науч. конф., (8-10 сентября 2015 г.). – Глухов, 2015. – Ч. 1. – С. 27-28. |
Короткий огляд (реферат): | Таким чином, технологія переробки молочної сировини із застосуванням полісахаридів передбачає повне використання всіх компонентів молока для виробництва харчових продуктів, а також залучення у технологічний процес рослинної сировини. В основі технології лежить процес фракціонування компонентів молочної сировини полісахаридами з утворенням молочно - білкових концентратів з певним складом та функціональними властивостями, які в свою чергу є основою для отримання різноманітних функціональних продуктів харчування. Таким образом, технология переработки молочного сырья с применением полисахаридов предусматривает полное использование всех компонентов молока для производства пищевых продуктов, а также привлечение в технологический процесс растительного сырья. В основе технологии лежит процесс фракционирования компонентов молочного сырья полисахаридами с образованием молочно - белковых концентратов с определенным составом и функциональными свойствами, которые в свою очередь является основой для получения разнообразных функциональных продуктов питания. |
Опис: | Thus, the technology of processing of raw milk with the use of polysaccharides involves full use of all components of the milk for the production of food products, as well as involvement in the process of vegetable raw materials. The technology is based on a process of fractionation of the components of raw milk polysaccharides to produce milk - protein concentrates with a defined composition and functional properties, which in turn is the basis for a variety of functional foods. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2945 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Болгова Н. В. Підходи до створення функціональних молочних продуктів .pdf | 83,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.