Перегляд зібрання за групою - Автори Боковець, Сергій Петрович
Результати 1 до 6 із 6
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Вивчення міцності гелевих систем для отримання корпусу батончика шоколадного | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych |
2020 | Вивчення міцності гелів при додаванні гліцерину | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych |
2024 | Дериватографічний аналіз компонентів батончика желейного з використанням борошна горіхів кеш’ю | Боковець, Сергій Петрович; Bokovets, S. P. |
2022 | Дослідження динамічної в‘язкості начинки для виробництва батончиків шоколадних | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych |
2020 | Особливості технології нового батончика шоколадного | Боковець, Сергій Петрович; Перцевой, Федір Всеволодович; Мельник, Оксана Юріївна; Гурський, Петро Васильович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Боковец, Сергей Петрович; Перцевой, Федор Всеволодович; Мельник, Оксана Юрьевна; Гурский, Петр Васильевич; Маренкова, Татьяна Ивановна; Bokovets, Serhii Petrovich; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Melnyk, Oksana Yuriivna; Hurskyi, Petro Vasylovych; Marenkova, Tetiana Ivanivna |
2020 | Особливості харчової та біологічної цінності нового батончика шоколадного | Перцевой, Федір Всеволодович; Боковець, Сергій Петрович; Маренкова, Тетяна Іванівна; Перцевой, Федор Всеволодович; Боковец, Сергей Петрович; Маренкова, Татьяна Ивановна; Pertsevoi, Fedir Vsevolodovych; Bokovets, Serhii Petrovich; Marenkova, Tetiana Ivanivna |