Перегляд зібрання за групою - Автори Демидова, Є. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 13 із 13
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Formation of the quality and shelf life of bread through the additive of rowanberry powderSamilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Nazarenko, Yuliya; Tymoshenko, Artem; Ryzhkova, Taisia; Severin, Raisa; Hnoievyі, Ihor; Yatsenko, Ivan; Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Назаренко, Ю. В.; Тимошенко, А. Ю.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Гноєвий, І. В.; Яценко, І. В.
2024Optimisation of drying of Sorbus aucuparia fruit processing derivatives using the response surface methodologySamilyk, Marina; Demidova, Evgenia; Synenko, Tetiana; Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Синенко, Т. П.
2022Безвідходна технологія переробки дикорослої сировиниСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Болгова, Н. В.; Samilyk, Marina M.; Demidova, Evgenia V.; Bolgova, Natalia V.
2022Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогуртуСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E.
2022Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктівДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E.; Samilyk, M.
2022Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочокСамілик, М. М.; Демидова, Є. В.
2024Перспективи використання калинової порошкової добавки для збагачення макаронних виробівДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E. V.; Samilik, M. М.
2024Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисініДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Буяло, Є. С.; Demidova, E. V.; Samilik, M. M.; Buyalo, E. S.
2024Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртівДемидова, Є. В.; Бондаренко, Ж. О.; Demydova, E. V.; Bondarenko, Z. O.
2024Перспективи використання харчової добавки із бузини у макаронних виробахДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M.
2023Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберіганняДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M.
2025Роль молекулярної кухні у формуванні нових гастрономічних трендівДемидова, Є. В.; Бондаренко, Ж. О.; Demydova, E. V.; Bondarenko, J. O.
2023Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихиДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M.