Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12085
Назва: | Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання |
Інші назви: | Development of bread technology with increased biological value and extended shelf life |
Автори: | Демидова, Є. В. Самілик, М. М. Demydova, E. V. Samilik, M. M. |
Ключові слова: | хліб консерванти похідні переробки горобини bread preservatives rowan processing derivatives |
Дата публікації: | 2023 |
Бібліографічний опис: | Демидова Є. В. Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, М. М. Самілик // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, (Київ, 7 листопада 2023 р.). – Київ, 2023. – С. 93-95. |
Короткий огляд (реферат): | Хліб є одним із найпопулярніших харчових продуктів у світі. Проте, термін його придатності до споживання становить лише 36 годин. Розроблена технологія виготовлення збагаченого хліба похідними переробки горобини із обдирного житнього борошна. |
Опис: | Bread is one of the most popular food products in the world. However, its shelf life is only 36 hours. A technology has been developed for the production of enriched bread with rowan processing derivatives from rowan hulled rye flour. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12085 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4.pdf | 193,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.