Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13814
Назва: Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів
Інші назви: Prospects for the use of apricot processing derivatives in the production of yogurt
Автори: Демидова, Є. В.
Бондаренко, Ж. О.
Demydova, E. V.
Bondarenko, Z. O.
Ключові слова: йогурт
абрикос
абрикосовий порошок
yogurt
apricot
apricot powder
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Демидова Є. В. Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів [Електронний ресурс] / Є. В. Демидова, Ж. О. Бондаренко // Development of Education, Science and Business : Results 2024 : Proceedings of the International Scientific and Practical Internet Conference, (Dnipro, December 11-12, 2024). – Dnipro, 2024. – P. 112-115.
Короткий огляд (реферат): Йогурт є популярним кисломолочним продуктом, який цінується за високий вміст білків, кальцію, вітамінів групи В та позитивний вплив на мікрофлору шлунково-кишкового тракту. Це дослідження присвячене розробці технології та рецептури йогурту з використанням порошку з побічних продуктів переробки абрикосів (вичавок). Метою було підвищення харчової та біологічної цінності продукту, а також оптимізація використання сировини.
Опис: Yogurt is a popular fermented milk product that is valued for its high content of proteins, calcium, B vitamins, and positive effects on the gastrointestinal microflora. This study is devoted to the development of technology and formulation of yogurt using powder from apricot by-products (pomace). The aim was to increase the nutritional and biological value of the product, as well as to optimize the use of raw materials.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13814
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
7.pdf169,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.