Перегляд зібрання за групою - Автори Лобачёва, Н. Л.
Результати 1 до 8 із 8
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2013 | Вивчення впливу ферменту трансглютаміназа на конфірмаційний стан білків борошняного тіста | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L. |
2014 | Вологоутримувальна здатність борошняного тіста з додаванням ферменту трансглютаміназа | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Звєрєв, В. О.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Зверев, В. О.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L.; Zverev, V. O. |
2014 | Вплив ферменту трансглютаміназа на властивості білків борошна | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Звєрєв, В. О.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Зверев, В. А.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L.; Zverev, V. A. |
2012 | Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L. |
2014-10-13 | Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба | Лобачова, Н. Л.; Шаніна, О. М.; Лобачёва, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Lobacheva, N. L.; Shanina, O. N. |
2014-05-22 | Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази | Шаніна, О. М.; Лобачова, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Лобачёва, Н. Л.; Shanina, O. N.; Lobacheva, N. L. |
2015 | Проблеми розробки та оцінки якості безглютенових хлібобулочних виробів | Лобачова, Н. Л.; Матяш, Я. А.; Мудрова, Н.; Лобачёва, Н. Л.; Матяш, Я. А.; Мудрова, Н.; Lobacheva, N. L.; Matyash, Y. A.; Mudrova, N. |
2013 | Удосконалення технології безглютенового хліба | Лобачова, Н. Л.; Шаніна, О. М.; Лобачёва, Н. Л.; Шанина, О. Н.; Lobacheva, N. L.; Shanina, O. N. |