Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2443
Назва: Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба
Інші назви: Обоснование режимов тестоведения в технологии безглютенового хлеба
Автори: Лобачова, Н. Л.
Шаніна, О. М.
Лобачёва, Н. Л.
Шанина, О. Н.
Lobacheva, N. L.
Shanina, O. N.
Ключові слова: хлібопекарська продукція
трансглютаміназа
способи тістоведення
хлебопекарная продукция
трансглютаминаза
способы тестоведения
Дата публікації: 13-жов-2014
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Лобачова Н. Л. Обґрунтування режимів тістоведення в технології безглютенового хліба [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачова, О. М. Шаніна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференці, (13-17 жовтня 2014 р.). - К : НУХТ, 2014. - С. 77.
Короткий огляд (реферат): Якість хлібопекарської продукції формується впродовж усього процесу тістоведення. Способи тістоведення, їх класифікація суттєво відрізняються залежно від країни хлібопечення.
Опис: Качество хлебопекарной продукции формируется на протяжении всего процесса тестоведения. Способы тестоведения, их классификация существенно отличаются в зависимости от страны хлебопечения.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2443
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Обґрунтування режимів тістоведення.pdf367,28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.