Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2128
Назва: | Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази |
Інші назви: | Исследование ионосвязывающей способности белков безглютенового мучного теста с добавлением трансглютаминазы |
Автори: | Шаніна, О. М. Лобачова, Н. Л. Шанина, О. Н. Лобачёва, Н. Л. Shanina, O. N. Lobacheva, N. L. |
Ключові слова: | целіакія безглютенове борошно трансглютаміназа целиакия безглютеновая мука трансглютаминаза |
Дата публікації: | 2012 |
Бібліографічний опис: | Шаніна О. М. Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова. |
Короткий огляд (реферат): | Отримано нові наукові дані про підвищення іо- нозв'язувальної здатності безглютенових видів борошна з додаванням білків тваринного походження та ферменту трансглютамінази. |
Опис: | Получены новые научные данные о повышении ио- носвязывающей способности безглютеновых видов муки с добавлением белков животного происхождения и фермента трансглютаминазы. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2128 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження іонозвязувальної здатності білків безглютенового борошна.pdf | 1,64 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.