Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2128
Назва: Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази
Інші назви: Исследование ионосвязывающей способности белков безглютенового мучного теста с добавлением трансглютаминазы
Автори: Шаніна, О. М.
Лобачова, Н. Л.
Шанина, О. Н.
Лобачёва, Н. Л.
Shanina, O. N.
Lobacheva, N. L.
Ключові слова: целіакія
безглютенове борошно
трансглютаміназа
целиакия
безглютеновая мука
трансглютаминаза
Дата публікації: 2012
Бібліографічний опис: Шаніна О. М. Дослідження іонозв'язувальної здатності білків безглютенового борошняного тіста за додавання трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна, Н. Л. Лобачова.
Короткий огляд (реферат): Отримано нові наукові дані про підвищення іо- нозв'язувальної здатності безглютенових видів борошна з додаванням білків тваринного походження та ферменту трансглютамінази.
Опис: Получены новые научные данные о повышении ио- носвязывающей способности безглютеновых видов муки с добавлением белков животного происхождения и фермента трансглютаминазы.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2128
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.