Перегляд зібрання за групою - Автори Радчук, О. В.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 20 із 26  далі >
Дата випускуНазваАвтор(и)
2019Design development of a continuous industrial drying plant for drying pomace of walnuts, peanuts and pistachiosSabadash, S.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Kazakov, D.; Zahorulko, A.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Казаков, Д. Д.; Загорулько, А. М.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Казаков, Д. Д.; Загорулько, А. Н.
2021Determining heat losses in university educational premises and developing an algorithm for implementing energy-saving measuresSavchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Rozhkova, L. G.; Barsukova, H. V.; Savoiskyi, O. Y.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Барсукова, Г. В.; Савойський, О. Ю.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Барсукова, А. В.; Савойский, А. Ю.
2020Implementation of energy saving measures in the university buildingSavchenko-Pererva, Marina; Radchuk, Oleg; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.
2021Improvement of dust collectors for implementation in the food industrySavchenko-Pererva, Marina Yuryevna; Radchuk, Oleg Vladimirovich; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.
2020Improvement of equipment in order to intensify the process of drying dispersed food productsSabadash, S.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Zahorulko, A.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Загорулько, А.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Загорулько, А.
2016Improving the efficiency of vortex dust catchers for food industrySavchenko-Pererva, M.; Potapov, V.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Потапов, В. О.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Потапов, В. А.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.
2020Innovative proposal for wind-solar power plantRozhkova, Lyudmila; Savchenko-Pererva, Marina; Radchuk, Oleg; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.
2020Innovative Proposal for Wind-Solar Power PlantRozhkova, L.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.; Sabadash, S.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.
2022Ways to improve energy conservation in educational institutionSavchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.
2023Автоматизована система керування апаратами для екстрагування рослинної сировини cубкритичною рідиноюРадчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Radchuk, O. V.; Savchenko-Pererva, M. Yu.
2018Аналіз актуальних аспектів сфери виробництва продуктів харчуванняРадчук, О. В.; Толбатова, О. О.; Маренкова, Т. І.; Радчук, О. В.; Толбатова, О. О; Маренкова, Т. И.; Radchuk, O. V.; Tolbatova, O. O.; Marenkova, T. I.
2012Аналіз можливостей використання альтернативних джерел енергії на переробних підприємствахРадчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Radchuk, О. V.; Rozhkova, L. G.
2021Аналіз сучасних шляхів створення харчових продуктів з підвищеною харчовою цінністюСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.
2020Апарат із зустрічними закрученими потоками з розкручувачемСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Кацов, В. М.; Сабадаш, С. М.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Кацов, В. М.; Сабадаш, С. М.; Savchenko-Pererva, M. Yu.; Radchuk, O. V.; Katsov, V. M.; Sabadash, S. M.
2018Апарати для уловлювання дрібнодисперсних харчових продуктівСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Savchenko-Pererva, M.; Radchuk, O.
2015Визначення діаметра ядра фонтануючого шаруРадчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Радчук, О. В.; Сабадаш, С. М.; Radchuk, O. V.; Sabadash, S. M.
2016Зниження енерговитрат переробних підприємств шляхом використання вторинних та поновлюємих джерел енергіїРадчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Рожкова, Л. Г.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Radchuk, O.; Rozhkova, L.; Savchenko-Pererva, M.
2014Некоторые критерии выбора автономных ветроустановок малой мощности многоцелевого назначенияРожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Рожевский, Ю. П.; Рожкова, Л. Г.; Радчук, О. В.; Рожевський, Ю. П.; Rozhkova, L. G.; Radchuk, O. V.; Rozhevskiy, Y. P.
2020Оптичний п'єзометр та прецизійні дослідження властивостей харчових продуктів при тисках від 0 до 1000 мПаСукманов, В. О.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Будник, Н. В.; Сукманов, В . А.; Радчук, О. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Будник, Н. В.; Sukmanov, V. O.; Radchuk, O. V.; Savchenko-Pererva, M. Yu.; Budnyk, N. V.
2015Отримання високоякісної сировини з удосконаленням процесу сушкиСавченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гриньова, Д. В.; Болгова, Н. В.; Савченко-Перерва, М. Ю.; Радчук, О. В.; Гринёва, Д. В.; Болгова, Н. В.; Savchenko-Pererva, M. Y.; Radchuk, O. V.; Hrynova, D. V.; Bolgova, N. V.