Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Analysis and assessment of potential risks in the production of enriched sugar | Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А. |
2023 | Determination of quality indicators of sugar fortified with a by-product of elderberry processing | Bal’-Prylipko, Larysa; Samilyk, Maryna; Korniienko, Daria; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Yatsenko, Ivan; Hnoievyі, Ihor; Tkachuk, Svіtlana; Bolgova, Natalia; Sokolenko, Viktoriia; Баль-Прилипко, Л. В.; Самілик, М. М.; Корнієнко, Д. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Яценко, І. В.; Гноєвий, І. В.; Ткачук, С. А.; Болгова, Н. В.; Соколенко, В. В. |
2024 | Determining the possibility of making mulberry wine by using the osmotic dehydration process | Samilyk, Maryna; Nosyk, Mykola; Ryzhkova, Taisia; Bolhova, Nataliia; Tkachuk, Svіtlana; Sakhnenko, Anna; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Hnoievyі, Ihor; Самілик, М. М.; Носик, М. І.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Ткачук, С. А.; Сахненко, А. В.; Петренко, А. М.; Грінченко, Д. М.; Гноєвий, І. В. |
2022 | Devising a technique for improving the biological value of А2 milk by adding carrot powder | Samilyk, Maryna; Tsyrulyk, Roman; Bolgova, Natalia; Vechorka, Victoriia; Rizhkova, Taisiya; Severin, Raisa; Lysenko, Anna; Geyda, Irina; Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Болгова, Н. В.; Вечорка, В. В.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Лисенко, Г. Л.; Гейда, І. М. |
2023 | Formation of the quality and shelf life of bread through the additive of rowanberry powder | Samilyk, Maryna; Demidova, Evgenia; Nazarenko, Yuliya; Tymoshenko, Artem; Ryzhkova, Taisia; Severin, Raisa; Hnoievyі, Ihor; Yatsenko, Ivan; Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Назаренко, Ю. В.; Тимошенко, А. Ю.; Рижкова, Т. М.; Северин, Р. В.; Гноєвий, І. В.; Яценко, І. В. |
2024 | Improving the technology of gluten-free bread with quinoa flour | Samilyk, Maryna; Nahornyi, Yaroslav; Tkachuk, Svitlana; Ryzhkova, Taisia; Gurskyi, Petro; Savchuk, Liubov; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Самілик, М. М.; Нагорний, Я. В.; Ткачук, С. А.; Рижкова, Т. М.; Гурський, С. А.; Савчук, Л. Б.; Петренко, П. В.; Грінченко, Д. М. |
2024 | Substantiating the feasibility of processing the secondary product obtained after osmotic dehydration of dried apricots | Samilyk, Maryna; Tkachuk, Mykhaylo; Paska, Mariia; Ryzhkova, Taisia; Tkachuk, Svіtlana; Petrenko, Alla; Hrinchenko, Dmytro; Gurskyi, Petro; Savchuk, Liubov; Yarmosh, Tetyana; Самілик, М. М.; Ткачук, М. А.; Паска, М. З.; Рижкова, Т. М.; Ткачук, С. А.; Петренко, А. М.; Грінченко, Д. М.; Гурський, П. В.; Савчук, Л. Б.; Ярмаш, Т. А. |
2020 | The application of osmotic dehydration in the technology of producing candied root vegetables | Samilyk, Maryna; Helikh, Anna; Bolgova, Natalia; Potapov, Vоlоdymyr; Sabadash, Sergei; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М. |
2022 | Безвідходна технологія переробки дикорослої сировини | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Болгова, Н. В.; Samilyk, Marina M.; Demidova, Evgenia V.; Bolgova, Natalia V. |
2022 | Важливість комплексної переробки рослинної сировини регіонального значення | Цирулик, Р. В.; Самілик, М. М.; Tsyrulyk, R.; Samilyk, M. |
2022 | Використання нетрадиційної сировини у технології виробництва йогурту | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В.; Samilyk, M.; Demidova, E. |
2020 | Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв | Риндич, Р. В.; Самілик, М. М.; Рындич, Р. В.; Самилык, М. М.; Rindich, R. W.; Samilyk, M. М. |
2022 | Використання похідних переробки ягід бузини у виробництві кисломолочних продуктів | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demidova, E.; Samilyk, M. |
2022 | Використання похідних продуктів переробки обліпихи у виробництві здобних булочок | Самілик, М. М.; Демидова, Є. В. |
2020 | Влияние активированного угля на показатели качества сыра чеддер | Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Яременко, И. С.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Яременко, І. С.; Samilyk, М. М.; Helikh, А. О.; Bolgova, N. V.; Yaremenko, I. S. |
2024 | Вплив борошна кіноа на властивості тіста та органолептичні показники безглютенового хліба | Самілик, М. М.; Нагорний, Я. В.; Samilyk, М.; Nogorny, Y. |
2020 | Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показників | Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y. |
2023 | Дослідження показників якості десертного хліба з овочевими цукатами | Самілик, М. М.; Каруна, К. В.; Samilyk, M. М.; Karuna, K. V. |
2020 | Дослідження функціонально-технологічних властивостей модельних розчинів та гелів желатину | Перцевой, М. Ф.; Самілик, М. М.; Маренкова, Т. І.; Бідюк, Д. О.; Перцевой, М. Ф.; Самилик, М. М.; Маренкова, Т. И.; Бидюк, Д. О.; Pertsevoy, M. F.; Samilyk, M. M.; Marenkova, T. I.; Bidyuk, D. O. |
2023 | Застосування морквяних порошків для збагачення молочних продуктів | Самілик, М. М.; Цирулик, Р. В.; Вороненко, Н. І.; Samilyk, М. М.; Tsyrulyk, R. V.; Voronenko, N. I. |