Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8412
Назва: | Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв |
Інші назви: | Использование порошка пастернака в производстве сбалансированных кисломолочных напитков Use of pasternax powder in the production of balanced sour milk drinks |
Автори: | Риндич, Р. В. Самілик, М. М. Рындич, Р. В. Самилык, М. М. Rindich, R. W. Samilyk, M. М. |
Ключові слова: | кисломолочні напої порошок пастернаку баластні речовини кисломолочные напитки порошок пастернака балластные вещества sour milk drinks parsnip powder ballast substances |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Риндич Р. В. Використання порошку пастернаку у виробництві збалансованих кисломолочних напоїв [Електронний ресурс] / Р. В. Риндич, М. М. Самілик // Priority directions of science and technology development. Abstracts of the 3rd International scientific and practical conference, SPC - Sci-conf.com.ua‖., (Kyiv, 2020).- Kyiv, 2020. - P. 373-377. - Режим доступу : //sci-conf.com.ua/iii-mezhdunarodnaya-nauchno-prakticheskaya konferentsiyapriority-directions-of-science-and-technology development-22-24-noyabrya-2020-goda-kiev-ukraina-arhiv/. - Заголовок з екрану |
Короткий огляд (реферат): | Розроблено продукт з використанням рослинних порошків, який розширить лінійку кисломолочних напоїв з високою біологічною цінністю. Разработан продукт с использованием растительных порошков, который расширит линейку кисломолочных напитков с высокой биологической ценностью. |
Опис: | A product with the use of vegetable powders has been developed, which will expand the line of sour milk drinks with high biological value. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/8412 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Риндич Р. В. Використання порошку пастернаку.pdf | 425,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.