Browsing by Author Bolgova, N.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2021Quality changes of Pleurotus eryngii during vacuum fryingFang, L.; Ren, A.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Sokolenko, V.; Фанг, Л.; Рен, А.; Болгова, Н.; Самілик, М.; Соколенко, В.
2022Substantiation of the efficiency of the method for processing viburnum by the method of osmotic dehydrationSamilyk, M.; Korniienko, D.; Demidova, E.; Tymoshenko, A.; Bolgova, N.; Yeskova, O.; Самілик, М.; Корнієнко, Д.; Демидова, Є.; Тимошенко, А.; Болгова, Н.; Єськова, О.
2023Аналіз використання борошна кіноа сорту квартет в технології виробів макароннихБолгова, Н. В.; Тараненко, Н. В.; Bolgova, N.; Taranenko, N.
2023Аналіз технології виробництва твердого сиру з рослинними добавкамиБолгова, Н. В.; Ільченко, Н. О.; Губа, С. О.; Соколенко, В. В.; Bolgova, N.; Ilchenko, N.; Huba, S.; Sokolenko, V.
2022Безпечність молока-сировини в контексті вимог харчового законодавстваБолгова, Н.; Bolgova, N.
2019Використання екстракту листя волоського горіха в технології плавлених сирівБолгова, Н.; Кревсун, К.; Болгова, Н.; Кревсун, К.; Bolgova, N.; Krevsun, К.
2020Вплив структури деяких видів наповнювачів, введених до рецептури йогурту, на зміни його реологічних показниківСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.
2019Залежність процесу виробництва сичужних напівтвердих сирів від якісних показників молока-сировиниБолгова, Н. В.; Губа, С. О.; Скляренко, Ю. І.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Болгова, Н. В.; Губа, С. А.; Скляренко, Ю. И.; Цигура, В. В.; Марченко, М. М.; Bolgova, N.; Huba, S.; Sklyarenko, Y.; Tsyhura, V.; Marchenko, M.
2020Застосування осмотичної дегідратації у технології цукатів із коренеплідних овочівСамілик, М. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. О.; Сабадаш, С. М.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Потапов, В. А.; Сабадаш, С. М.; Samilyk, M.; Helikh, A.; Bolgova, N.; Potapov, V.; Sabadash, S.
2019Обґрунтування рецептури пасти сиркової з кминомБолгова, Н. В.; Гончар, А. О.; Болгова, Н. В.; Гончар, А. А.; Bolgova, N.; Honchar, А.
2020Розширення асортименту плавлених сирів з використанням соняшникового ізолятуБолгова, Н. В.; Самілик, М. М.; Коган, В. Р.; Лісова, Н. М.; Болгова, Н. В.; Самилик, М. М.; Коган, В. Г.; Лесная, Н. М.; Bolgova, N.; Samilyk, M.; Kohan, V.; Lisova, N.
2020Іnfluence of the structure of some types of fillers introduced to the yogurt recipe on changes in its rheological indicatorsSamilyk, M.; Helikh, A.; Ryzhkova, T.; Bolgova, N.; Nazarenko, Y.; Самілик, М. М.; Геліх, А. О.; Рижкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.; Самилык, М. М.; Гелих, А. А.; Рыжкова, Т. М.; Болгова, Н. В.; Назаренко, Ю. В.