Перегляд зібрання за групою - Автори Demydova, E. V.
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2024 | Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів | Демидова, Є. В.; Бондаренко, Ж. О.; Demydova, E. V.; Bondarenko, Z. O. |
2024 | Перспективи використання харчової добавки із бузини у макаронних виробах | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. |
2023 | Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. |
2025 | Роль молекулярної кухні у формуванні нових гастрономічних трендів | Демидова, Є. В.; Бондаренко, Ж. О.; Demydova, E. V.; Bondarenko, J. O. |
2023 | Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. |