Перегляд зібрання  за групою - Автори Demydova, E. V.
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		Результати 1 до 5 із 5
	
	
	
    
    
	
| Дата випуску | Назва | Автор(и) | 
| 2024 | Перспективи використання похідних переробки абрикосів у виробництві йогуртів | Демидова, Є. В.; Бондаренко, Ж. О.; Demydova, E. V.; Bondarenko, Z. O. | 
| 2024 | Перспективи використання харчової добавки із бузини у макаронних виробах | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. | 
| 2023 | Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберігання | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. | 
| 2025 | Роль молекулярної кухні у формуванні нових гастрономічних трендів | Демидова, Є. В.; Бондаренко, Ж. О.; Demydova, E. V.; Bondarenko, J. O. | 
| 2023 | Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихи | Демидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M. |