Перегляд зібрання за групою - Автори Samilik, M. M.

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 6 із 6
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Молоко А2 як альтернатива козиному у виробництві йогуртівЛадика, В. І.; Самілик, М. М.; Ладика, Л. М.; Геліх, А. О.; Болгова, Н. В.; Ладыка, В. И.; Самилык, М. М.; Ладыка, Л. Н.; Гелих, А. А.; Болгова, Н. В.; Ladyka, V. I.; Samilik, M. M.; Ladyka, L. M.; Helikh, A. O.; Bolgova, N. V.
2024Перспективи використання порошку Sorbus aucuparia у виробництві грисініДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Буяло, Є. С.; Demidova, E. V.; Samilik, M. M.; Buyalo, E. S.
2020Перспективи розвитку регіонального ринку молока та молочної продукції Сумської областіМаслак, О. М.; Самілик, М. М.; Вовчок, С. В.; Маслак, А. Н.; Самилик, М. М.; Вовчок, С. В.; Maslak, O. M.; Samilik, M. M.; Vovchok, S. V.
2023Розробка технології хліба з підвищенною біологічною цінністю та подовженим терміном зберіганняДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M.
2021Розширення асортименту натурального желейного мармеладу із вторинної сировиниСамілик, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевий, Ф. В.; Биков, О. П.; Самилык, М. М.; Болгова, Н. В.; Перцевой, Ф. В.; Быков, О. П.; Samilik, M. M.; Bolgova, N. V.; Pertsevy, F. V.; Bykov, O. P.
2023Технологія макаронних виробів, збагачених продуктами переробки обліпихиДемидова, Є. В.; Самілик, М. М.; Demydova, E. V.; Samilik, M. M.