Харчових технологій Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 215
Issue DateTitleAuthor(s)
2025Проект міні-цеху виробництва сирів розсільнихНерощина, Альона Володимирівна; Neroshchyna, A. V.
2025Проєкт цеху з виробництва кисломолочних продуктівЧариєв, Мансур; Charyyev, M.
2025Проект цеху тістових напівфабрикатів у м. СумиМатвієвський, Данііл Володимирович; Matviievskyi, D. V.
2025Проект цеху з виробництва кисломолочних продуктів в Роменському районіКлімчук, Олена Василівна; Klimchuk, О. V.
2025Проект міні-цеху по виробництву крафтових кондитерських виробівДорош, Ярослав Віталійович; Dorosh, Ya. V.
2025Проєкт міні-цеху з виробництва макаронних виробівШутко, Катерина Анатоліївна; Shutko, Kateryna Anatoliivna
2025Проект цеху з виробництва м'ясних консервів потужністю 7 туб за змінуСорока, Дмитро Володимирович; Soroka, Dmitry Volodymyrovych
2025Проєкт цеху по виробництву твердих сирівДворніченко, М. В.; Dvornichenko, M. V.
2025Проект міні-цеху з виробництва крафтового пиваТкаченко, Артем Віталійович; Tkachenko, Artem
2025Проект міні-цеху з виробництва кондитерських виробівКорнієнко, Карина Олегівна; Kornienko, Karina
2025Проект міні-цеху з комплексної переробки молокаГайдар, М. А.; Haidar, M. A.
2025Проект міні-цеху з виробництва квасуБойко, Вікторія Сергіївна; Boiko, Viktoriia
2025Розширення асортименту горіхових паст та проектування технологічного процесу у кафе на 50 місць із розрахунком складської групи приміщеньЯрошенко, Олександр Олегович; Yaroshenko, Oleksandr Olehovych
2025Розширення асортименту та проектування технологічного процесу в кафе на 20 місць із розрахунком складської групи приміщеньІвашина, Софія Анатоліївна; Ivashyna, Sofia Anatoliivna
2025Розширення асортименту кондитерських виробів та проектування технологічного процесу в кафе на 30 місць із розрахунком складської групи приміщеньДехтяренко, Анастасія Юріївна; Dekhtyarenko, Anastasia Yuriivna
2025Розширення асортименту страв із рибної січеної маси та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком складської групи приміщеньПономарьова, Ольга Григорівна; Ponоmaryova, Olga Grygorivna
2025Розширення асортименту борошняних виробів із дріжджового тіста та проектування технологічного процесу в їдальні на 100 місць із розрахунком гарячого цехуПіднебесна, Лілія Олександрівна; Pidnebesna, Liliya Oleksandrivna
2025Розширення асортименту борошняних страв та проектування технологічного процесу в їдальні на 50 місць із розрахунком гарячого цехуЛісова, Марія Михайлівна; Lisova, Maria Mykhailivna
2025Розширення асортименту солодких страв та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком холодного цехуОгородній, Р. Д.; Ogorodniy, R. D.
2025Розширення асортименту страв із сиру кисломолочного та проектування технологічного процесу в кафе на 50 місць із розрахунком гарячого цехуНовицька, Анастасія Андріївна; Novitska, Anastasia Andriyivna
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 215