Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/10308
Назва: Удосконалення технології виробництва вершкового масла з айвою
Інші назви: Improvement of the production technology of butter with quince
Автори: Коркішко, Андрій Олександрович
Korkishko, Andriy Oleksandrovich
Ключові слова: молоко
технологія
айва
milk
technology
quinc
Дата публікації: 2022
Видавництво: Сумський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Факультет харчових технологій ; наук. керівник Н. В. Болгова
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є удосконалення технології виробництва вершкового масла з метою оновлення асортиментної лінії продукту. В роботі проаналізовано стан молочної промисловості, описані інноваційні технології молочного виробництва, користь продуктів з додаванням айви, розроблено технологічну схему виробництва та створено новий продукт, описано всі результати досліджень. Опрацьовані питання з охорони праці, приділено увагу аспектам безпеки харчового виробництва. Розраховано економічну ефективність введення нового продукту.
Опис: The purpose of the qualification work is to improve the technology of butter production with the aim of updating the assortment line of the product. The work analyzes the state of the dairy industry, describes innovative dairy production technologies, the benefits of quince-added products, develops a technological scheme for production and creates a new product, and describes all research results. Labor protection issues were worked out, attention was paid to the safety aspects of food production. The economic efficiency of introducing a new product is calculated.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/10308
Розташовується у зібраннях:Харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коркішко А..pdf
  Restricted Access
1,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.