Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11265
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТищенко, Василь Іванович-
dc.contributor.authorБожко, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorTischenko, Vasyl Ivanovich-
dc.contributor.authorBozhko, Natalia Volodymyrivna-
dc.date.accessioned2023-12-28T11:35:19Z-
dc.date.available2023-12-28T11:35:19Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТищенко В. І. Використання фітоекстрактів для фортифікації безалкогольних напоїв функціонального призначення [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко // Вісник Уманського національного університету садівництва. – 2023. – № 1. – С. 123-127.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11265-
dc.descriptionThe article presents the results of the study of the developed non-alcoholic functional drinks with antioxidant properties using phytoextracts.uk_UA
dc.description.abstractУ статті представлені результати дослідження розроблених безалкогольних функціональних напоїв з антиокиснювальними властивостями з використанням фітоекстрактів.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherУНУСuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectнапоїuk_UA
dc.subjectекстракт чорноплідної горобиниuk_UA
dc.subjecttechnologyuk_UA
dc.subjectbeveragesuk_UA
dc.subjectblack rowan extractuk_UA
dc.titleВикористання фітоекстрактів для фортифікації безалкогольних напоїв функціонального призначенняuk_UA
dc.title.alternativeThe use of phytoextracts for the fortification of functional soft drinksuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Умань_Тищенко.pdf193,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.