Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11754
Назва: | Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках |
Інші назви: | Study of oxidative processes of semi-cooked sausages in modified casings |
Автори: | Тищенко, Василь Іванович Божко, Наталія Володимирівна Пасічний, Василь Миколайович Божко, Софія Богданівна Маринін, Андрій Іванович Tischenko, Vasyl Ivanovich Bozhko, Natalia Volodymyrovna Pasichnyi, Vasyl Mykolaovich Bozhko, Sofiia Bogdanivna Marinin, Andriy Ivanovich |
Ключові слова: | ковбасна оболонка екстракти ягід напівкопчені ковбаси sausage casing berry extracts semi-smoked sausages |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | НУХТ |
Бібліографічний опис: | Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний [та ін.] // Наукові праці НУХТ. – 2024. – Т. 30, № 1. – С. 161-170. |
Короткий огляд (реферат): | У статті наведено наукове обґрунтування необхідності удосконалення технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас шляхом обробки натуральних оболонок біологічно активними антиоксидантними речовинами з метою підвищення якості продукції, що зберігається. |
Опис: | The article provides a scientific justification for the need to improve the technological process of semi-smoked sausage production by treating natural casings with biologically active antioxidant substances to improve the quality of stored products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11754 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
swnuft_30_1_Tischenko_Bozhko.pdf | 507,47 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.