Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11754
Назва: Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках
Інші назви: Study of oxidative processes of semi-cooked sausages in modified casings
Автори: Тищенко, Василь Іванович
Божко, Наталія Володимирівна
Пасічний, Василь Миколайович
Божко, Софія Богданівна
Маринін, Андрій Іванович
Tischenko, Vasyl Ivanovich
Bozhko, Natalia Volodymyrovna
Pasichnyi, Vasyl Mykolaovich
Bozhko, Sofiia Bogdanivna
Marinin, Andriy Ivanovich
Ключові слова: ковбасна оболонка
екстракти ягід
напівкопчені ковбаси
sausage casing
berry extracts
semi-smoked sausages
Дата публікації: 2024
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Дослідження динаміки окислювальних процесів напівкопчених ковбас у модифікованих оболонках [Електронний ресурс] / В. І. Тищенко, Н. В. Божко, В. М. Пасічний [та ін.] // Наукові праці НУХТ. – 2024. – Т. 30, № 1. – С. 161-170.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено наукове обґрунтування необхідності удосконалення технологічного процесу виробництва напівкопчених ковбас шляхом обробки натуральних оболонок біологічно активними антиоксидантними речовинами з метою підвищення якості продукції, що зберігається.
Опис: The article provides a scientific justification for the need to improve the technological process of semi-smoked sausage production by treating natural casings with biologically active antioxidant substances to improve the quality of stored products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/11754
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
swnuft_30_1_Tischenko_Bozhko.pdf507,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.