Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12171
Назва: Особливості формування вмісту білка та жиру в зерні сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України
Інші назви: Features of the formation of protein and fat content in soybeans depending on the variety and fertilizer rates in the North-Eastern Forest Steppe of Ukraine
Автори: Дудка, Ангеліна Анатоліївна
Dudka, Anhelina Anatolievna
Ключові слова: соя
добрива
якість зерна
soybeans
fertilizers
grain quality
Дата публікації: 2024
Видавництво: SPC «Sciconf.com.ua»
Бібліографічний опис: Дудка А. А. Особливості формування вмісту білка та жиру в зерні сої залежно від сорту та норм добрив в північно-східному Лісостепу України [Електронний ресурс] / А. А. Дудука // The 4th International scientific and practical conference «Perspectives of contemporary science : theory and practice», (May 26-28, 2024). – Lviv : SPC «Sciconf.com.ua», 2024. – С. 39.
Короткий огляд (реферат): Представлені результати досліджень в умовах Лівобережного Лісостепу України з вивчення впливу внесення добрив на якісні показники зерна різних сортів сої.
Опис: The results of research in the conditions of the Left Bank Forest-Steppe of Ukraine on the study of the effect of fertilizer application on the quality indicators of grain of various soybean varieties are presented.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12171
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3.pdf719,69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.