Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/12387
Назва: | Удосконалення технології заморожених напівфабрикатів для бургерів з використанням рослинної сировини |
Інші назви: | Improvement of the technology of frozen semi-finished products for burgers using vegetable raw materials |
Автори: | Спицький, Віктор Володимирович Spitsky, Viktor |
Ключові слова: | веган заморожений напівфабрикат білковий ізолят vegan frozen semi-finished product protein isolate |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | SNAU |
Бібліографічний опис: | Факультет харчових технологій ; наук. керівник О. Ю. Мельник |
Короткий огляд (реферат): | Удосконалення технології заморожених напівфабрикатів з використанням рослинної сировини дозволить розширити асортимент продукції високої біологічної цінності для різних груп населення, зокрема для веганів. Такі вироби, виготовлені з використанням білкових гідролізатів, рапсової та кокосової олій, структуроутворювачів, смако-ароматичних добавок можуть стати альтернативою продуктів з використанням тваринного м’яса, як такі, що не містять холестерину, мають високу білогічну цінність та не приносять шкоди навколишньому середовищу в процесі виробництва. Застосування широкого спектру рослинної сировини у виробництві заморожених напівфабрикатів дозволить спроектувати необхідний склад продукту, збагатити його вітамінами, мінеральними речовинами, клітковиною, ненасиченими жирними кислотами для забезпечення потреб людського організму. |
Опис: | Improving the technology of frozen semi-finished products using vegetable raw materials will allow to expand the range of products of high biological value for different population groups, in particular for vegans. Such products made with the use of protein hydrolysates, rapeseed and coconut oils, structure-forming agents, flavoring additives can become an alternative to products using animal meat, as they do not contain cholesterol, have a high biological value and do not harm the environment in production process. The use of a wide range of plant raw materials in the production of frozen semi-finished products will allow designing the necessary composition of the product, enriching it with vitamins, minerals, fiber, and unsaturated fatty acids to meet the needs of the human body. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/12387 |
Розташовується у зібраннях: | Харчових технологій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
МР_Спицький В.В._репозитарій.pdf Restricted Access | 798,82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.