Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13481
Назва: Нанотехнології у харчовій промисловості
Інші назви: Nanotechnology in the food industry
Автори: Біловодська, Марина
Bilovodska, Marina
Ключові слова: наноматеріали
нанотехнології
харчові продукти
nanobiotechnology
nanomaterials
nanobiosensors
Дата публікації: 2024
Видавництво: Сумський державний університет
Бібліографічний опис: Біловодська М. Б. Нанотехнології у харчовій промисловості [Електронний ресурс] / М. Б. Біловодська // Матеріали XV студентської конференції «Перший крок у науку», (Суми, 18 травня 2024 р.). – Суми : Сумський державний університет, 2024 – С. 233.
Короткий огляд (реферат): Висвітлені особливості використання наноматеріалів на різних етапах виготовлення харчових продуктів: підготовки сировини, її переробки, виготовлення пакувальних матеріалів. Нанотехнології у харчовій промисловості покращують якість та біологічну цінність харчових продуктів, що має позитивний вплив на здоров’я людини.
Опис: The features of the use of nanomaterials at different stages of food production are highlighted: preparation of raw materials, its processing, production of packaging materials. Nanotechnologies in the food industry improve the quality and biological value of food products, which has a positive effect on human health.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/13481
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нанотехнології в харч.пром._тези.pdf149,11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.