Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1646
Назва: Оцінка якості продуктів забою птиці за дерманісіозу
Інші назви: Оценка качества продуктов забоя птицы при дерманисиозу. Assessment of quality products at slaughter poultry dermanisiozu
Автори: Нагорна, Л. В.
Нагорная, Л. В.
Nagorna, L. V.
Ключові слова: дерманісіоз
інсекто-акарицидні засоби
ветеринарно-санітарна оцінка
дерманисиоз
инсектоакарицидные средства
ветеринарно-санитарная оценка
dermanisioz
insektoakaritsidnye
veterinary-sanitary assessment
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Нагорна Л. В. Оцінка якості продуктів забою птиці за дерманісіозу [Електронний ресурс] / Л. В. Нагорна // Проблеми зооінженерії та ветеринарної медицини : зб. наук. праць. - Х., 2014. - Вип. 2. - Ч. 2. - С. 89-93.
Короткий огляд (реферат): У статті наведено дані щодо встановлення якості продуктів забою птиці за дерманісіозу. Проведено дослідження щодо визначення залишків інсектоакарицидної пудри Ектосан у м'ясі, паренхіматозних органах та яйцях птиці. Визначено фізико-хімічні показники м'яса та доведена його харчова безпечність. В статье указаны данные относительно определения качества продуктов убоя птицы при дерманисиозе. Проведено исследование относительно определения остаточных количеств инсектоакарицидной пудры Эктосан в мясе, паренхиматозных органах та яйцах птицы. Определены физико-химические показатели мяса и доказана его пищевая безопасность.
Опис: In the article the qualities of products of slaughter of bird given in relation to determination are indicated at dermanisiosis. A study on the determination of residual amounts of powder insektoaсaricid powder of Ektosan in meat, eggs parenchyma organs that bird. The physical and chemical indexes of meat are certain and his food safety is well-proven.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1646
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
нагорна_3.pdf400,87 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.