Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1674
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитрівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Фёдор Всеволодович-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитриевна-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorLyubenco, Galina Dmitrivna-
dc.date.accessioned2014-08-05T09:01:59Z-
dc.date.available2014-08-05T09:01:59Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В. Вивчення тривалості термостійкості та температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів термостійкої молоковмісної начинки [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Г. Д. Любенко // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів. – Львів: Львівський інститут економіки і туризму. – 2014. – с. 104–108.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1674-
dc.descriptionThe direct dependence of the duration of the thermal stability and melting temperature of prescription concentration of components which allows to manage the process of using it as part of confectionery and culinary products.uk_UK
dc.description.abstractВиявлена пряма залежність тривалості термостійкості і температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів, що дозволяє керувати процесом використання її у складі кондитерських та кулінарних виробів. Выявлено прямую зависимость продолжительности термостойкости и температуры плавления от концентрации рецептурних компонентов, что позволяет управлять процессом использования её у составе кондитерских та кулинарных изделий.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherЛьвівський інститут економіки і туризмуuk_UK
dc.subjectгідроколоїдиuk_UK
dc.subjectтермостійка начинкаuk_UK
dc.subjectтемпература плавленняuk_UK
dc.subjectтривалість термостійкостіuk_UK
dc.subjectадсорбціяuk_UK
dc.subjectгидроколоидыuk_UK
dc.subjectтермостойкая начинкаuk_UK
dc.subjectтемпература плавленияuk_UK
dc.subjectпродолжительность термостойкостиuk_UK
dc.subjectадсорбцияuk_UK
dc.subjecthydrocolloidsuk_UK
dc.subjectthermostable fillinguk_UK
dc.subjectmelting temperatureuk_UK
dc.subjectthe duration of the thermal stabilityuk_UK
dc.subjectadsorptionuk_UK
dc.titleВивчення тривалості термостійкості та температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів термостійкої молоковмісної начинкиuk_UK
dc.title.alternativeИзучение продолжительности термостойкости и температуры плавления от концентрации рецептурных компонентов термостойкой молокосодержащей начинкиuk_UK
dc.title.alternativeStudy of the duration of the thermal stability and melting temperature on the concentration of the components thermostable a milk fillinguk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любенко Г. Д._авт1.pdf1,45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.