Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1674
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Любенко, Галина Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Фёдор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Любенко, Галина Дмитриевна | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Lyubenco, Galina Dmitrivna | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-05T09:01:59Z | - |
dc.date.available | 2014-08-05T09:01:59Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В. Вивчення тривалості термостійкості та температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів термостійкої молоковмісної начинки [Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, М. В. Обозна, Г. Д. Любенко // Новітні тенденції у харчових технологіях та якість і безпечність продуктів. – Львів: Львівський інститут економіки і туризму. – 2014. – с. 104–108. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1674 | - |
dc.description | The direct dependence of the duration of the thermal stability and melting temperature of prescription concentration of components which allows to manage the process of using it as part of confectionery and culinary products. | uk_UK |
dc.description.abstract | Виявлена пряма залежність тривалості термостійкості і температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів, що дозволяє керувати процесом використання її у складі кондитерських та кулінарних виробів. Выявлено прямую зависимость продолжительности термостойкости и температуры плавления от концентрации рецептурних компонентов, что позволяет управлять процессом использования её у составе кондитерских та кулинарных изделий. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Львівський інститут економіки і туризму | uk_UK |
dc.subject | гідроколоїди | uk_UK |
dc.subject | термостійка начинка | uk_UK |
dc.subject | температура плавлення | uk_UK |
dc.subject | тривалість термостійкості | uk_UK |
dc.subject | адсорбція | uk_UK |
dc.subject | гидроколоиды | uk_UK |
dc.subject | термостойкая начинка | uk_UK |
dc.subject | температура плавления | uk_UK |
dc.subject | продолжительность термостойкости | uk_UK |
dc.subject | адсорбция | uk_UK |
dc.subject | hydrocolloids | uk_UK |
dc.subject | thermostable filling | uk_UK |
dc.subject | melting temperature | uk_UK |
dc.subject | the duration of the thermal stability | uk_UK |
dc.subject | adsorption | uk_UK |
dc.title | Вивчення тривалості термостійкості та температури плавлення від концентрації рецептурних компонентів термостійкої молоковмісної начинки | uk_UK |
dc.title.alternative | Изучение продолжительности термостойкости и температуры плавления от концентрации рецептурных компонентов термостойкой молокосодержащей начинки | uk_UK |
dc.title.alternative | Study of the duration of the thermal stability and melting temperature on the concentration of the components thermostable a milk filling | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Любенко Г. Д._авт1.pdf | 1,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.