Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1675
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Любенко, Галина Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Василівна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Любенко, Галина Дмитриевна | - |
dc.contributor.author | Обозна, Маргарита Васильевна | - |
dc.contributor.author | Перцевой, Фёдор Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Lyubenco, Galina Dmitrivna | - |
dc.contributor.author | Obozna, Margarita Vasilivna | - |
dc.contributor.author | Pertsevoy, Fedir Vsevolodovich | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-05T10:07:50Z | - |
dc.date.available | 2014-08-05T10:07:50Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Любенко Г. Д. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Таврійський державний агротехнологічний університет. – Мелітополь: ТДАТУ, 2013. – Вип. 13. Т. 7 – C. 159–166. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1675 | - |
dc.description | This work is dedicated to the development of technology-temperature milk-filling, where the structure-used pectin and starch, as well as the justification process conditions and parameters of the production of the product. | uk_UK |
dc.description.abstract | Дану роботу присвячено розробці технології термостійкої молоковмісної начинки, де в якості структуроутворювачів використовуються пектин та крохмаль. Обґрунтування технологічних режимів та параметрів виробництва продукту. Данную работу посвещено разработке технологии термостойкой молокосодержащей начинки, где в качестве структурообразователей используются пектин и крахмал, а также обоснованию технологических режимов и параметров производства продукта. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Таврійський державний агротехнологічний університет | uk_UK |
dc.subject | термостійкість | uk_UK |
dc.subject | структуроутворювачі | uk_UK |
dc.subject | гідроколоїди | uk_UK |
dc.subject | полісахарид | uk_UK |
dc.subject | технологічна система | uk_UK |
dc.subject | термостойкость | uk_UK |
dc.subject | структурообразователи | uk_UK |
dc.subject | гидроколоиды | uk_UK |
dc.subject | полисахарид | uk_UK |
dc.subject | технологическая система | uk_UK |
dc.subject | operating heat-resistant | uk_UK |
dc.subject | builders | uk_UK |
dc.subject | hydrocolloid | uk_UK |
dc.subject | polysaccharide | uk_UK |
dc.subject | technological system | uk_UK |
dc.title | Характеристика технології термостійкості начинки на основі молочної сировини з використанням пектину | uk_UK |
dc.title.alternative | Характеристика технологии термостойкости начинки на основе молочного сырья с использованием пектина | uk_UK |
dc.title.alternative | Technology characteristics of heat-resistant filling on the base of raw milk with pectin | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ЛюбенкоГ. Д._авт3.pdf | 2,03 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.