Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1675
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитрівна-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorЛюбенко, Галина Дмитриевна-
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Фёдор Всеволодович-
dc.contributor.authorLyubenco, Galina Dmitrivna-
dc.contributor.authorObozna, Margarita Vasilivna-
dc.contributor.authorPertsevoy, Fedir Vsevolodovich-
dc.date.accessioned2014-08-05T10:07:50Z-
dc.date.available2014-08-05T10:07:50Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationЛюбенко Г. Д. Характеристика технології термостійкої начинки на основі молочної сировини з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Таврійський державний агротехнологічний університет. – Мелітополь: ТДАТУ, 2013. – Вип. 13. Т. 7 – C. 159–166.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1675-
dc.descriptionThis work is dedicated to the development of technology-temperature milk-filling, where the structure-used pectin and starch, as well as the justification process conditions and parameters of the production of the product.uk_UK
dc.description.abstractДану роботу присвячено розробці технології термостійкої молоковмісної начинки, де в якості структуроутворювачів використовуються пектин та крохмаль. Обґрунтування технологічних режимів та параметрів виробництва продукту. Данную работу посвещено разработке технологии термостойкой молокосодержащей начинки, где в качестве структурообразователей используются пектин и крахмал, а также обоснованию технологических режимов и параметров производства продукта.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherТаврійський державний агротехнологічний університетuk_UK
dc.subjectтермостійкістьuk_UK
dc.subjectструктуроутворювачіuk_UK
dc.subjectгідроколоїдиuk_UK
dc.subjectполісахаридuk_UK
dc.subjectтехнологічна системаuk_UK
dc.subjectтермостойкостьuk_UK
dc.subjectструктурообразователиuk_UK
dc.subjectгидроколоидыuk_UK
dc.subjectполисахаридuk_UK
dc.subjectтехнологическая системаuk_UK
dc.subjectoperating heat-resistantuk_UK
dc.subjectbuildersuk_UK
dc.subjecthydrocolloiduk_UK
dc.subjectpolysaccharideuk_UK
dc.subjecttechnological systemuk_UK
dc.titleХарактеристика технології термостійкості начинки на основі молочної сировини з використанням пектинуuk_UK
dc.title.alternativeХарактеристика технологии термостойкости начинки на основе молочного сырья с использованием пектинаuk_UK
dc.title.alternativeTechnology characteristics of heat-resistant filling on the base of raw milk with pectinuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЛюбенкоГ. Д._авт3.pdf2,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.