Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1676
Назва: Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину
Інші назви: Термостойкая начинка для кондитерских и кулинарных изделий на основе пектина
Heat-resistant filling for confectionary and culinary products on the basis of pectin
Автори: Маркович, Я. С.
Любенко, Г. Д.
Перцевой, Ф. В.
Маркович, Я. С.
Любенко, Г. Д.
Перцевой, Ф. В.
Markovic, Y. S.
Lyubenco, G. D.
Pertsevoy, F. V.
Ключові слова: пектин
термостійка начинка
структуроутворювачі
пектин
термостойкая начинка
структурообразователи
pectin
heat-resistant filling
builders
Дата публікації: 2013
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Перцевой Ф. В. Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину[Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, Г. Д. Любенко, Я. С. Маркович // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. − Харків : ХДУХТ, 2013. − Ч. 1. − 476 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено рецептурний склад і технологію виготовлення термостійкої начинки з використанням пектину. Наведено рецептурний состав и технологію изготовления термостойкой начинки на основе пектина.
Опис: The prescription of the composition and technology of production of heat-resistant filling with use of pectin.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1676
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любенко Г.Д._авт5.pdf916,61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.