Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1676
Назва: | Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину |
Інші назви: | Термостойкая начинка для кондитерских и кулинарных изделий на основе пектина Heat-resistant filling for confectionary and culinary products on the basis of pectin |
Автори: | Маркович, Я. С. Любенко, Г. Д. Перцевой, Ф. В. Маркович, Я. С. Любенко, Г. Д. Перцевой, Ф. В. Markovic, Y. S. Lyubenco, G. D. Pertsevoy, F. V. |
Ключові слова: | пектин термостійка начинка структуроутворювачі пектин термостойкая начинка структурообразователи pectin heat-resistant filling builders |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Перцевой Ф. В. Термостійка начинка для кондитерських та кулінарних виробів на основі пектину[Електронний ресурс] / Ф. В. Перцевой, Г. Д. Любенко, Я. С. Маркович // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. − Харків : ХДУХТ, 2013. − Ч. 1. − 476 с. |
Короткий огляд (реферат): | Наведено рецептурний склад і технологію виготовлення термостійкої начинки з використанням пектину. Наведено рецептурний состав и технологію изготовления термостойкой начинки на основе пектина. |
Опис: | The prescription of the composition and technology of production of heat-resistant filling with use of pectin. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1676 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Любенко Г.Д._авт5.pdf | 916,61 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.