Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1677
Назва: Особливості технології термостійкості молоковмісної начинки замороженої з використанням пектину
Інші назви: Особености технологии термостойкой молокосодержащей начинки замороженной с использованием пектина
Feature of technology of heat-resistant molokomme filling frozen by pectin
Автори: Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Lyubenco, G. D.
Obozna, M. V.
Pertsevoy, F. V.
Ключові слова: гідроколоїди
структуроутворення
полімер
термостійка начинка
технологічна система
гидроколоиди
структурообразование
полимер
термостойкая начинка
технологическая система
hydrocolloid
structure formation
polymer
heat-resistant filling
technological system
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Любенко Г. Д. Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: міжнародна науково-практична конференція. – Харків: ХДУХТ, 2014. – с. 43 – 45.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано технологічний процес виробництва термостійкої молоковмісної начинка замороженої для кондитерських та кулінарних виробів. Обгрунтовано технологический процесс производства термостойкой молокосодержащей начинки для кондитерских и кулинарних изделий
Опис: Grounded technological process of production of heat-resistant molokomme filling frozen for confectionery and culinary products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1677
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любенко Г.Д._авт6.pdf716,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.