Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1677
Назва: | Особливості технології термостійкості молоковмісної начинки замороженої з використанням пектину |
Інші назви: | Особености технологии термостойкой молокосодержащей начинки замороженной с использованием пектина Feature of technology of heat-resistant molokomme filling frozen by pectin |
Автори: | Любенко, Г. Д. Обозна, М. В. Перцевой, Ф. В. Любенко, Г. Д. Обозна, М. В. Перцевой, Ф. В. Lyubenco, G. D. Obozna, M. V. Pertsevoy, F. V. |
Ключові слова: | гідроколоїди структуроутворення полімер термостійка начинка технологічна система гидроколоиди структурообразование полимер термостойкая начинка технологическая система hydrocolloid structure formation polymer heat-resistant filling technological system |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Любенко Г. Д. Особливості технології термостійкої молоковмісної начинки, замороженої з використанням пектину [Електронний ресурс] / Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: міжнародна науково-практична конференція. – Харків: ХДУХТ, 2014. – с. 43 – 45. |
Короткий огляд (реферат): | Обґрунтовано технологічний процес виробництва термостійкої молоковмісної начинка замороженої для кондитерських та кулінарних виробів. Обгрунтовано технологический процесс производства термостойкой молокосодержащей начинки для кондитерских и кулинарних изделий |
Опис: | Grounded technological process of production of heat-resistant molokomme filling frozen for confectionery and culinary products. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1677 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Любенко Г.Д._авт6.pdf | 716,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.