Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1678
Назва: | Технологія термостійкості молоковмісної начинки з використанням пектину |
Інші назви: | Технология термостойкости молокосодержащей начинки с использованием пектина Technology termostil molokomme filling with use of pektin |
Автори: | Любенко, Г. Д. Обозна, М. В. Перцевой, Ф. В. Писичніченко, В. Ю. Любенко, Г. Д. Обозна, М. В. Перцевой, Ф. В. Писичниченко, В. Ю. Lyubenco, G. D. Obozna, M. V. Pertsevoy, F. V. Pysychnichenko, V. U. |
Ключові слова: | термостійка начинка технологічний процес пектин низькоетерифікований термостойкая начинка технологический процесс heat-resistant filling process pectin low- eterificare |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Писичніченко В. Ю.Технологія термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину[Електронний ресурс] / В. Ю. Писичніченко, Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді: всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів. – Харків: ХДУХТ, 2014. – Ч. 1 – с. 36. |
Короткий огляд (реферат): | Приведено доцільність розроблення термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину, а також наведено її технологічний процес виробництва. Приведено целесообразность разработки термостойкой молокосодержащей начинки с использованием пектина, а также наведено её технологический процесс производства. |
Опис: | The feasibility of developing thermostable molokomme filling with use of pectin and describes its manufacturing process. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1678 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Любенко Г. Д._авт7.pdf | 859,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.