Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1678
Назва: Технологія термостійкості молоковмісної начинки з використанням пектину
Інші назви: Технология термостойкости молокосодержащей начинки с использованием пектина
Technology termostil molokomme filling with use of pektin
Автори: Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Писичніченко, В. Ю.
Любенко, Г. Д.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Писичниченко, В. Ю.
Lyubenco, G. D.
Obozna, M. V.
Pertsevoy, F. V.
Pysychnichenko, V. U.
Ключові слова: термостійка начинка
технологічний процес
пектин низькоетерифікований
термостойкая начинка
технологический процесс
heat-resistant filling
process
pectin low- eterificare
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Писичніченко В. Ю.Технологія термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину[Електронний ресурс] / В. Ю. Писичніченко, Г. Д. Любенко, М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємства: наукові пошуки молоді: всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів. – Харків: ХДУХТ, 2014. – Ч. 1 – с. 36.
Короткий огляд (реферат): Приведено доцільність розроблення термостійкої молоковмісної начинки з використанням пектину, а також наведено її технологічний процес виробництва. Приведено целесообразность разработки термостойкой молокосодержащей начинки с использованием пектина, а также наведено её технологический процесс производства.
Опис: The feasibility of developing thermostable molokomme filling with use of pectin and describes its manufacturing process.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1678
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Любенко Г. Д._авт7.pdf859,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.