Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1706
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОбозна, Маргарита Василівна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorДьяков, Олександр Георгійович-
dc.contributor.authorОбозная, Маргарита Васильевна-
dc.contributor.authorПерцевой, Федор Всеволодович-
dc.contributor.authorДьяков, Александр Георгиевич-
dc.date.accessioned2014-08-27T12:42:17Z-
dc.date.available2014-08-27T12:42:17Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationОбозна М. В. Актуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продукті [Електронний ресурс] / М. В. Обозна, Ф. В. Перцевой, О. Г. Дьяков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - Харків: Харківський державний університет харчування та торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 33-39.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1706-
dc.descriptionThe basic organoleptic, physical and chemical, rheological and functional and technological properties of soft cheese product on the stages of its manufacture, storage, freezing and storage in the frozen state because of the effect of vegetable additives were studied. The recipe composition and the technology of production of soft cheese product were grounded and elaborated on the base of these data.uk_UK
dc.description.abstractНа основі даних аналітичних узагальнень і результатів експериментальних досліджень обґрунтована та експериментально доведена доцільність створення нової технології сирного продукту м’якого на основі сухого знежиреного молока, що містить в якості рецептурних добавок концентрат ядра арахісу та борошно кукурудзяне. Визначено вміст вільної та зв’язаної вологи в сирному продукті м’якому. На основе данных аналитических обобщений и результатов экспериментальных исследований обоснована и экспериментально доказана целесообразность создания новой технологии сырного продукта мягкого на основе сухого обезжиренного молока, содержащего в качестве рецептурных добавок концентрат ядра арахиса и муку кукурузную. Определено содержание свободной и связанной влаги в сырном продукте мягком.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UK
dc.subjectсирний продукт м’якийuk_UK
dc.subjectрослинні добавкиuk_UK
dc.subjectвільна та зв’язана вологаuk_UK
dc.subjectсырный продукт мягкийuk_UK
dc.subjectрастительные добавкиuk_UK
dc.subjectсвободная и связанная влагаuk_UK
dc.subjectsoft cheese productuk_UK
dc.subjectherbal supplementsuk_UK
dc.subjectfree and bound moistureuk_UK
dc.titleАктуальність розробки сирного продукту м’якого з рослинними добавками та дослідження вмісту вільної та зв’язаної вологи в продуктіuk_UK
dc.title.alternativeАктуальность разработки сырного продукта мягкого с растительными добавками и исследования содержания свободной и связанной влаги в продуктеuk_UK
dc.title.alternativeActualitu of mild cheese products with herbal supplements and research content of free and bound moisture in the productuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття_Обозна. Актуальн._ХДУХТ.pdf111,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.