Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/1707| Назва: | Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желе | 
| Інші назви: | Перспективи використання агаро-пектинової суміші в технології желе Prospects for the use of agar-pectin mixture into a jelly technology  | 
| Автори: | Пивоваров, П. П. Пивоваров, Е. П. Кондратюк, Н. В. Степанова, Т. М. Пивоваров, П. П. Пивоваров, Є. П. Кондратюк, Н. В. Степанова, Т. М. Pivovarov, P. P. Pivovarov, E. P. Kondratjuk, N. V. Stepanova, T. M.  | 
| Ключові слова: | пектиновые вещества желированные сладкие блюда физиологический эффект пектинові речовини жельовані солодкі страви фізіологічний ефект pectin gelled desserts physiological effect  | 
| Дата публікації: | 2013 | 
| Видавництво: | ИД «Белгород» НИУ «БелГУ» | 
| Бібліографічний опис: | Пивоваров П. П. Перспективы использования агаро-пектиновой смеси в технологии желе [Електронний ресурс] / П. П. Пивоваров, Е. П. Пивоваров, Н. В. Кондратюк, Т. М. Степанова // Новое в технике и технологии пищевых производств: мат. международной научно-технической конференции. (12 декабря 2013 г.). - Белгород : ИД «Белгород» НИУ «БелГУ», 2013. - С. 142-148. | 
| Короткий огляд (реферат): | В статье уделяется внимание желированным сладким блюдам, а также традиционным гелеобразователям, которые входят в их рецептуру. Рассмотрен новый подход к выбору сырья и его подготовке к участию в технологическом процессе при производстве желированных сладких блюд. В статті приділяється увага солодким стравам із драглистою структурою, а також традиційним драглеутворювачам, що входять до їх рецептури. Розглянуто новий підхід у виборі сировини та його підготовки до участі у технологічному процесі під час виробництва жельованих солодких страв. | 
| Опис: | The article focuses on gelled sweet dishes as well as traditional gelling agents that are included in their formulation. A new approach to the selection of raw materials and its preparation for participation in the production process gelled desserts. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1707 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ПЕРСПЕКТИВЫ ИСПОЛЬЗОВАНИЯ АГАРО-ПЕКТИНОВОЙ СМЕСИ В ТЕХНОЛОГИИ ЖЕЛЕ_Пивоваров_Кондратюк_Степанова.pdf | 295,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.