Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/1740
Назва: Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину
Інші назви: Технология желе с продлённым сроком хранения на основе пектина
Technology jelly with extended shelf life on the basis of pectin
Автори: Будаева, А. І.
Любенко, Г. Д.
Перцевой, Ф. В.
Будаєва, А. И.
Любенко, Г. Д.
Перцевой, Ф. В.
Budaeva, A. I.
Lyubenco, G. D.
Pertsevoy, F. V.
Ключові слова: пектин
полісахарид
драглеутворення
пектин
полисахарид
драглеобразование
pectin
polysaccharide
dragleaveevent
Дата публікації: 2013
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Перцевой Ф. В. Технологія желе з подовженим строком зберігання на основі пектину [Електронний ресурс] / А. І. Будаева, Г. Д. Любенко, Ф. В. Перцевой // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : Міжнародна науково-практична конференція. - Харків : ХДУХТ, 2013. - Ч. 1. - 476 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено характеристику технології желе фруктово-ягідного на основі пектину. Наведено характеристику технологии желе фруктово-ягодного на основе пектина.
Опис: The characteristics of technology jelly fruit on the basis of pectin.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/1740
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Перцевой Ф. В._авт8.pdf915,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.