Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2012
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЦуканова, Елена Сергеевна-
dc.contributor.authorКучерук, Зиновия Ивановна-
dc.contributor.authorЦуканова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorКучерук, Зіновія Іванівна-
dc.contributor.authorTsukanova, Yelena Sergeevna-
dc.contributor.authorKuchеruk, Zinoviya Ivanovna-
dc.date.accessioned2015-01-14T13:07:18Z-
dc.date.available2015-01-14T13:07:18Z-
dc.date.issued2014-05-16-
dc.identifier.citationЦуканова Е. С. Исследование влияния ксантановой камеди на реологические свойства безбелкового теста [Електронний ресурс] / Е. С. Цуканова, З. И. Кучерук // Современные технологи сельскохозяйственного производства : XVII Междунар. Науч.-практ. конф., 16 мая 2014 г. : сб.научн.статей. / УО «Гродненский гос. аграрный ун-т». - Гродно : Гродненский ГАУ, 2014. - С. 172-175.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2012-
dc.descriptionThe influence of xanthan gum on the rheological properties of the non-protein dough was investigated. The positive effect of additive on the viscosity of the non-protein dough was proved. This was due to good water-binding and water-holding properties of the hydrocolloid.uk_UK
dc.description.abstractИсследовано влияние структурообразователя ксантановой камеди на реологические свойства безбелкового теста. Доказано положительное влияние добавки на вязкость безбелкового теста за счет хороших водосвязывающих и влагоудерживающих свойств гидроколлоида. Досліджено вплив структуроутворювача ксантанової камеді на реологічні властивості безбілкового тіста. Доведено позитивний вплив добавки на в’язкість безбілкового тіста за рахунок гарних вологозв’язуючих та вологоутримуючих властивостей гідроколоїда.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherУО «Гродненский государственный аграрный университет»uk_UK
dc.subjectбезбелковое тестоuk_UK
dc.subjectреологические свойстваuk_UK
dc.subjectксантановая камедьuk_UK
dc.subjectбезбілкове тістоuk_UK
dc.subjectреологічні властивостіuk_UK
dc.subjectксантанова камедьuk_UK
dc.subjectnon-protein doughuk_UK
dc.subjectrheological propertiesuk_UK
dc.subjectxanthan gumuk_UK
dc.titleИсследование влияния ксантановой камеди на реологические свойства безбелкового теста.uk_UK
dc.title.alternativeДослідження впливу ксантанової камеді на реологічні властивості безбілкового тіста.uk_UK
dc.title.alternativeThe investigation of the effect of xanthan gum on the rheological properties of the non-protein dough.uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Appears in Collections:Статті, тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гродно_Цуканова_тези.pdf311,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.