Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2047
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Е. П. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, П. П. | - |
dc.contributor.author | Пивоваров, Є. П. | - |
dc.contributor.author | Кондратюк, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Степанова, Т. М. | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, P. P. | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, E. P. | - |
dc.contributor.author | Kondratjuk, N. V. | - |
dc.contributor.author | Stepanova, T. M. | - |
dc.date.accessioned | 2015-01-21T08:57:41Z | - |
dc.date.available | 2015-01-21T08:57:41Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Пивоваров П.П. Изучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+»[Электронный ресурс] / П.П. Пивоваров, Е.П. Пивоваров, Н.В. Кондратюк и др. // Научный результат. – Белгород : ИД «Белгород» НИУ «БелГУ», 2014. – С. 142-148. | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2047 | - |
dc.description | The article focuses on the chemical interactions occurring in the process of gelation in a system based on low-esterified pectin and amidated free calcium ions, the source of which is the egg shell powder. | uk_UK |
dc.description.abstract | В статье уделяется внимание химическим взаимодействиям, происходящием в процессе гелеобразования в системе на основе низкоэтерифицированного амидированного пектина и свободных ионов кальция, источником которых является порошок яичной скорлупы. В статті приділяється увага хімічним взаємодіям, що відбуваються в процесі драглеутворення в системі на основі низькоетерифікованого амідованого пектину та вільних іонів кальцію, джерелом яких є порошок яєчної шкаралупи. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.publisher | Белгородский государственный национальный исследовательский университет | uk_UK |
dc.subject | кальций | uk_UK |
dc.subject | яичная скорлупа | uk_UK |
dc.subject | гелеобразование | uk_UK |
dc.subject | комплексообразование | uk_UK |
dc.subject | кальцій | uk_UK |
dc.subject | яєчна шкаралупа | uk_UK |
dc.subject | драглеутворення | uk_UK |
dc.subject | комплексоутворення | uk_UK |
dc.subject | calcium | uk_UK |
dc.subject | egg-shell | uk_UK |
dc.subject | gelation | uk_UK |
dc.subject | complexation | uk_UK |
dc.title | Изучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+» | uk_UK |
dc.title.alternative | Вивчення процесу драглеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+» | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пивоваров_Степанова_Кондратюк_.pdf | 516,88 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.