Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2047
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorПивоваров, Е. П.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorПивоваров, П. П.-
dc.contributor.authorПивоваров, Є. П.-
dc.contributor.authorКондратюк, Н. В.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorPivovarov, P. P.-
dc.contributor.authorPivovarov, E. P.-
dc.contributor.authorKondratjuk, N. V.-
dc.contributor.authorStepanova, T. M.-
dc.date.accessioned2015-01-21T08:57:41Z-
dc.date.available2015-01-21T08:57:41Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПивоваров П.П. Изучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+»[Электронный ресурс] / П.П. Пивоваров, Е.П. Пивоваров, Н.В. Кондратюк и др. // Научный результат. – Белгород : ИД «Белгород» НИУ «БелГУ», 2014. – С. 142-148.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2047-
dc.descriptionThe article focuses on the chemical interactions occurring in the process of gelation in a system based on low-esterified pectin and amidated free calcium ions, the source of which is the egg shell powder.uk_UK
dc.description.abstractВ статье уделяется внимание химическим взаимодействиям, происходящием в процессе гелеобразования в системе на основе низкоэтерифицированного амидированного пектина и свободных ионов кальция, источником которых является порошок яичной скорлупы. В статті приділяється увага хімічним взаємодіям, що відбуваються в процесі драглеутворення в системі на основі низькоетерифікованого амідованого пектину та вільних іонів кальцію, джерелом яких є порошок яєчної шкаралупи.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.publisherБелгородский государственный национальный исследовательский университетuk_UK
dc.subjectкальцийuk_UK
dc.subjectяичная скорлупаuk_UK
dc.subjectгелеобразованиеuk_UK
dc.subjectкомплексообразованиеuk_UK
dc.subjectкальційuk_UK
dc.subjectяєчна шкаралупаuk_UK
dc.subjectдраглеутворенняuk_UK
dc.subjectкомплексоутворенняuk_UK
dc.subjectcalciumuk_UK
dc.subjectegg-shelluk_UK
dc.subjectgelationuk_UK
dc.subjectcomplexationuk_UK
dc.titleИзучение процесса гелеобразования в системе «NEA pectin : Ca 2+»uk_UK
dc.title.alternativeВивчення процесу драглеутворення в системі «NEA pectin : Ca 2+»uk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пивоваров_Степанова_Кондратюк_.pdf516,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.