Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2145
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШаніна, Ольга Миколаївна-
dc.contributor.authorЛобачова, Надія Леонідівна-
dc.contributor.authorШанина, Ольга Николаевна-
dc.contributor.authorЛобачёва, Надежда Леонидовна-
dc.contributor.authorShanina, Olga Nikolaevna-
dc.contributor.authorLobacheva, Nadeshda Leonidovna-
dc.date.accessioned2015-03-02T12:28:20Z-
dc.date.available2015-03-02T12:28:20Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationШаніна О. М. Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна // Національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка. - 2014uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2145-
dc.descriptionПроведенные исследования доказывают эффективность применения ферментного препарата трансглутаминазы, в наибольшей степени в композиции его с белками животного и растительного происхождения (молочной сыворотки, желатин, муки разных видов), улучшая структурно-механические и органолептические характеристики безглютеновым хлебобулочных изделий.uk_UK
dc.description.abstractПроведені дослідження доводять ефективність застосування ферментного препарату трансглутаміназа, найбільшою мірою в композиці її з білками тваринного і рослинного походження (молочної сироватки, желатина, борошна різних видів), покращуючи структурно-механічні та органолептичні характеристики безглютенових хлібобулочних виробів.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectферментні препаратиuk_UK
dc.subjectхлібобулочні виробиuk_UK
dc.subjectбезглютенові виробиuk_UK
dc.subjectферментные препаратыuk_UK
dc.subjectхлебобулочные изделияuk_UK
dc.subjectбезглютеновые изделияuk_UK
dc.titleПоліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютаміназиuk_UK
dc.title.alternativeУлучшение качества безглютенового хлеба с помощью белковых добавок и трансглютаминазыuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.