Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2145
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шаніна, Ольга Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Лобачова, Надія Леонідівна | - |
dc.contributor.author | Шанина, Ольга Николаевна | - |
dc.contributor.author | Лобачёва, Надежда Леонидовна | - |
dc.contributor.author | Shanina, Olga Nikolaevna | - |
dc.contributor.author | Lobacheva, Nadeshda Leonidovna | - |
dc.date.accessioned | 2015-03-02T12:28:20Z | - |
dc.date.available | 2015-03-02T12:28:20Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Шаніна О. М. Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна // Національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка. - 2014 | uk_UK |
dc.identifier.uri | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2145 | - |
dc.description | Проведенные исследования доказывают эффективность применения ферментного препарата трансглутаминазы, в наибольшей степени в композиции его с белками животного и растительного происхождения (молочной сыворотки, желатин, муки разных видов), улучшая структурно-механические и органолептические характеристики безглютеновым хлебобулочных изделий. | uk_UK |
dc.description.abstract | Проведені дослідження доводять ефективність застосування ферментного препарату трансглутаміназа, найбільшою мірою в композиці її з білками тваринного і рослинного походження (молочної сироватки, желатина, борошна різних видів), покращуючи структурно-механічні та органолептичні характеристики безглютенових хлібобулочних виробів. | uk_UK |
dc.language.iso | other | uk_UK |
dc.subject | ферментні препарати | uk_UK |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UK |
dc.subject | безглютенові вироби | uk_UK |
dc.subject | ферментные препараты | uk_UK |
dc.subject | хлебобулочные изделия | uk_UK |
dc.subject | безглютеновые изделия | uk_UK |
dc.title | Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази | uk_UK |
dc.title.alternative | Улучшение качества безглютенового хлеба с помощью белковых добавок и трансглютаминазы | uk_UK |
dc.type | Other | uk_UK |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази.pdf | 427,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.