Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.snau.edu.ua:8080/xmlui/handle/123456789/2145
Назва: | Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази |
Інші назви: | Улучшение качества безглютенового хлеба с помощью белковых добавок и трансглютаминазы |
Автори: | Шаніна, Ольга Миколаївна Лобачова, Надія Леонідівна Шанина, Ольга Николаевна Лобачёва, Надежда Леонидовна Shanina, Olga Nikolaevna Lobacheva, Nadeshda Leonidovna |
Ключові слова: | ферментні препарати хлібобулочні вироби безглютенові вироби ферментные препараты хлебобулочные изделия безглютеновые изделия |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Шаніна О. М. Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази [Електронний ресурс] / О. М. Шаніна // Національний технічний університет сільського господарства ім. Петра Василенка. - 2014 |
Короткий огляд (реферат): | Проведені дослідження доводять ефективність застосування ферментного препарату трансглутаміназа, найбільшою мірою в композиці її з білками тваринного і рослинного походження (молочної сироватки, желатина, борошна різних видів), покращуючи структурно-механічні та органолептичні характеристики безглютенових хлібобулочних виробів. |
Опис: | Проведенные исследования доказывают эффективность применения ферментного препарата трансглутаминазы, в наибольшей степени в композиции его с белками животного и растительного происхождения (молочной сыворотки, желатин, муки разных видов), улучшая структурно-механические и органолептические характеристики безглютеновым хлебобулочных изделий. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2145 |
Розташовується у зібраннях: | Статті, тези доповідей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Поліпшення якості безглютенового хліба за допомогою білкових добавок та трансглютамінази.pdf | 427,83 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.