Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2188
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДимитрієвич, Л. Р.-
dc.contributor.authorСкуріхіна, Л. А.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. І.-
dc.contributor.authorДимитриевич, Л. Г.-
dc.contributor.authorСкурихина, Л. А.-
dc.contributor.authorСтепанова, Т. М.-
dc.contributor.authorМаренкова, Т. И.-
dc.contributor.authorDimitrijevich, L. R.-
dc.contributor.authorSkurihina, L. A.-
dc.contributor.authorStepanova, T. М.-
dc.contributor.authorMarenкova, T. I.-
dc.date.accessioned2015-03-11T09:21:29Z-
dc.date.available2015-03-11T09:21:29Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВивчення залежності динамічної в’язкості та розміру частинок жиро-рослинних сумішей від вмісту рослинної сировини та умов проведення експерименту [Електронний ресурс] / Л. Р. Димитрієвич, Л. А. Скуріхіна, Т. М. Степанова, Т. І. Маренкова // Мясное дело. - 2013. - № 2. - С. 28-29.uk_UK
dc.identifier.urihttp://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2188-
dc.descriptionThe development of technologies in which raw pork fat used to the products of plant origin, which will reduce its calorie and alter its nutritional value for minerals, vitamins and carbohydrate components.uk_UK
dc.description.abstractСтворення технологій, у яких свиняча жирова сировина використовувалась б з продуктами рослинного походження, що знижуватиме його калорійність та змінюватиме його харчову цінність за мінералами, вітамінами та вуглеводними складовими. Создание технологий, в которых свиное жировое сырье использовалось бы с продуктами растительного происхождения, снижало его калорийность и меняло его пищевую ценность по минералам, витаминам и углеводным составляющим.uk_UK
dc.language.isootheruk_UK
dc.subjectв'язкістьuk_UK
dc.subjectовочева добавкаuk_UK
dc.subjectкритична точкаuk_UK
dc.subjectвязкостьuk_UK
dc.subjectовощная добавкаuk_UK
dc.subjectкритическая точкаuk_UK
dc.subjectviscosityuk_UK
dc.subjectvegetable additiveuk_UK
dc.subjectcritical pointuk_UK
dc.titleВивчення залежності динамічної в’язкості та розміру частинок жиро-рослинних сумішей від вмісту рослинної сировини та умов проведення експериментуuk_UK
dc.title.alternativeИзучение зависимости динамической вязкости и размера частиц жиро-растительных смесей от содержания растительного сырья и условий проведения экспериментаuk_UK
dc.title.alternativeStudying the dependence of dynamic viscosity and particle size of fat-vegetable mixture on the content of plant material and the conditions of the experimentuk_UK
dc.typeOtheruk_UK
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маренкова Т. І. Вивчення залежності динамічної в’язкості.PDF568,22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.