Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.snau.edu.ua/xmlui/handle/123456789/2445
Назва: Практика и перспективы применения фермента трансглютаминаза для регулирования свойств мучных продуктов
Інші назви: Практика та перспективи застосування ферменту трансглютаміназа для регулювання властивостей борошняних продуктів
Автори: Лобачева, Н. Л.
Зверев, В. А.
Алексенко, В. А.
Шанина, О. Н.
Лобачова, Н. Л.
Звєрєв, В. О.
Алексенко, В. А.
Шаніна, О. М.
Ключові слова: ферментные препараты
трансглютаминаза
безглютеновые продукты
ферментні препарати
трансглютаміназа
безглютенові продукти
Дата публікації: 2014
Видавництво: АТУ
Бібліографічний опис: Лобачева Н. Л. Практика и перспективы применения фермента трансглютаминаза для регулирования свойств мучных продуктов [Електронний ресурс] / Н. Л. Лобачева, В. А. Зверев, В. А. Алексенко, О. Н. Шанина // Инновационное развитие пищевой, легкой промышленности и индустрии гостеприимства : международная научно-практическая конференция, (16-17 октября 2014 г.). - Алматы : АТУ, 2014. - С. 148.
Короткий огляд (реферат): Ферменты широко применяются в различных отраслях промышленности, а достижения современной энзимологии ещё значительнее расширили возможности применения ферментов, и в первую очередь, в медицине и пищевой промышленности.
Опис: Ферменти широко застосовуються в різних галузях промисловості, а досягнення сучасної ензимології ще значніше розширили можливості застосування ферментів, і в першу чергу, в медицині і харчовій промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repo.sau.sumy.ua/handle/123456789/2445
Розташовується у зібраннях:Статті, тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Практика и перспективы применения.pdf3,99 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.